Ak Parti'yi yeniden tek başına iktidara taşıyan 1 Kasım seçimlerinin ardından açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Sarız İlçe Başkanı İbrahim Konur, şok bir tespitte bulundu. CHP'de Genel Başkan sorunu olmadığını ifade eden Konur, Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl ve İlçe teşkilatlarının tümünde bir taze kana ihtiyaç var. Kayseri'de bende dahil, 16 ilçe de dahil, İl Başkanı dahil sil baştan değişmeli. Genç dinamik çalışacak arkadaşlara ihtiyaç var" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Sarız İlçe Başkanı İbrahim Konur, 1 Kasım seçimlerinin ardından yaptığı değerlendirmede şok tespitlerde bulundu. 7 Haziran sonrası yaşanan terör olaylarının AKP'ye yaradığını dile getiren Konur, "Cumhuriyet Halk Partisi 1 Kasım seçimde başarılı olabilmek için çaba gösterdi ancak yeterli bir başarı elde edilemedi. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Çetin Arık, seçim sürecinde Sarız'a pek gelip gitmedi, tüm seçim kampanyası kapsamında 1 defa Sarız'a geldi. Benim gönlümde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Sarız da birinci parti Türkiye genelinde de iktidar olması yatıyor ancak fakat alınan sonuç ortada! Çetin Arık'ın Sarızlı olması, İbrahim Bahçecioğlu'nun da Kayseri merkezli olması nedeniyle bizim başarılı olmamız gerekiyordu ancak olmadı. Sanırım ülkede yaşanan terör olayları AKP'ye yaradı" diye konuştu.

Kendileri dahil Kayseri'deki tüm il ve ilçe örgütlerinin başarısız olduğunu ifade eden Konur, "Biz Sarız İlçe teşkilatı olarak başarılı değiliz. Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl ve İlçe teşkilatlarının tümünde bir taze kana ihtiyaç var. Kayseri'de bende dahil, 16 ilçe de dahil, İl Başkanı dahil sil baştan değişmeli. Genç dinamik çalışacak arkadaşlara ihtiyaç var. CHP'de genel başkan sorunu yok ancak örgütler çok sıkıntılı, örgütlerin bir an önce elden geçirilmesi lazım" dedi.
HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi