OĞUZ ÖZSOY DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI                                                                                                      
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe kongreleri devam ediyor. Biten Talas ve Akkışla İlçe Kongreleri'nin ardından Kocasinan da Oğuz Özsoy adaylığını açıkladı. Parti binasında bir basın toplantısı düzenleyen Özsoy, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullar hepimizin malumudur. Bu zor koşullarda ülkemizi aydınlık yarınlara çıkartabilmek için partimiz ve partililerimizin her zamankinden daha çok çalışmaya, sevgiye, beraberliğe ve sağ duyuya ihtiyacı vardır" dedi ve "Her gün partimize bir yeni üye kazandırmak için çalışacağız" şeklinde ifadeler kullandı.
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Talas İlçesi'nde Yalçın Mağden Akkışla İlçesi'nde Ahmet Deniz'in kazandığı kongre sürecinde Melikgazi İlçesi için Ergün Canbulat ve Kocasinan da Oğuz Özsoy adaylıklarını açıkladı.



               Kocasinan adayı Oğuz Özsoy parti binasında çok sayıda partili ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, "Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullar hepimizin malumudur. Bu zor koşullarda ülkemizi aydınlık yarınlara çıkartabilmek için partimiz ve partililerimizin her zamankinden daha çok çalışmaya, sevgiye, beraberliğe ve sağ duyuya ihtiyacı vardır. Kimsenin diğerini ötekileştirmeden ele ele vererek Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği 'Demokratik, Laik, Hukukun üstünlüğüne inan, Sosyal gelişmiş bir devlet" olma ülküsüne hizmet etmiş geçmiş ilçe başkanlarımızın açmış olduğu yolda taşıdığı bayrağı daha ileri ve yükseklere çıkarmak için Kocasinan İlçe Başkanlığı grevine adayım" dedi.
HEDEF, HER GÜN YENİ BİR ÜYE
Daha sonra göreve geldiği taktirde parti içerisinde hayata geçireceği projeleri anlatan Özsoy, "Her gün partimize bir yeni üye kazandırmak için çalışacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ
Editör: Haber Merkezi