Chp Kayseri il örgütü, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na İstanbul Fatih Camii'ndeki katıldığı cenaze töreninde önüne kurşun atılmasını protesto için yürüyüş düzenledi.
Parti binası önünde toplanan CHP'liler, ellerinde bayraklarla yürüyüşe geçerek, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önüne geldi. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin burada yaptığı konuşmada, Ak Parti'nin en iyi yaptığı şeyin algı oluşturmak olduğunu, şimdi de CHP'yi terörü destek veren parti gibi göstermeye çalıştığını söyledi.
Keskin, ülke genelinde sistematik olarak CHP'ye saldırılacağı istihbaratı alındığını belirterek şunları söyledi:
"Güç zehirlenmesine girenler genel başkanımızı ve bizleri satılık tetikçilere hedef gösteriyor. Biz ölüm dahil hiçbir şeyden korkmayız. Bu vatan için kanlarımız topraklara dökülecekse bu bizim onurumuzdur. Bundan sonra bizlere saldıranlara karşı sessiz olmayacağız. Genel Başkanımıza yapılan her türlü saldırı, CHP'ye yapılmıştır ve bu da karşılıksız kalmayacaktır. Genel Başkanımızın açıklamalarını saptırılarak kamuoyuna yansıtıyorlar. Bu satılmışlara sesleniyorum; her şehit cenazesinde olacağız. Üniter yapımızı bozmaya çalışanların karşısında olacağız. Korkan sizden daha şerefsiz olsun. Geri adım atan sizden onursuz olsun. Yüreğimiz de, cesaretimiz de sizlere yeter."
 
Editör: Haber Merkezi