Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleriyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Konuyu Meclis'e getirip, bu hisselerin Hazine'ye devrini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen KayseriToplu Açılış Töreni'ne katılarak vatandaşlara hitap etti. Sağlıkta 15'i hastane olmak üzere 42 tesisi Kayseri'ye kazandırdıklarını, Kayseri Şehir Hastanesinin de kente yakışır bir eser olduğunu dile getiren Erdoğan, şöyle devam etti: "Bay Kemal ne diyor? Duydunuz mu? Hastanelerde ameliyat yapılmıyormuş, yasaklanmış, Sağlık Bakanımız talimat vermiş, 'Artık ameliyat yapmayacaksınız.' demiş. Bu ne menem adamdır, bu zannediyor ki hala SSK Genel Müdürü olduğu zamanları hatırlıyor. Bay Kemal, artık Türkiye'de Bay Kemal'in SSK Genel Müdürü olduğu dönem yok. Sen ölüleri rehine alıyordun, ölüleri. Artık böyle bir Türkiye yok. Ben CHP'ye gönül veren vatandaşlarıma sesleniyorum, bu adam SSK Genel Müdürüyken bu ülkenin evlatlarını hastanelerde sürüm sürüm süründürdü. Ölüleri rehine aldı. 1 röntgen için 8 ay sonraya gün verilirdi. Böyle çileler çekti. Şimdi MR'larımız, tomografilerimiz, ultrasonografilerimiz hepsiyle hastanelerimiz hizmet veriyor. Şu anda şu Kayseri'deki Şehir Hastanesini adam adeta suçluyor."

Vatandaşlara hastaneden memnun olup olmadıklarını soran ve olumlu yanıt alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay Kemal bak Kayseri ne diyor? Memnun musunuz? Hastanede gittiğiniz zaman bakmamak, tedavi etmemek diye bir şey var mı? Bay Kemal yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Senin zaten hayatın bu; akşam yalan, sabah yalan. Artık bu millet senin yalanlarını yutmayacak. İnşallah vakit geliyor. 5,5 ay sonra mart yerel seçimlerinde sana gereken cevabı da verecek, artık CHP'yi de bu ülkeyi de senden kurtaracak." dedi.

Editör: Haber Merkezi