Ahmet Davutoğlu , seçim sonrası AKP Genel Merkezi'nin balkonunda partililere hitap etti. Davutoğlu konuşmasında seçimde yüzde 10 oranında oy kaybettiklerine bakmadan, "Destan yazdık" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP Genel Merkezi’nde ‘balkon konuşması’ yaptı.
İSTİFA YOK TEŞEKKÜR VAR
Davutoğlu söz verdiği üzere istifa etmedi. Oy veren partililerine teşekkür etti.
İşte Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları…
Size Ağrı’dan Ilgaz’dan Uludağ’dan selamlar getirdik. Selam olsun ülkemizin her köşesine, her ırmağına, her dağına, her ovasına. Bu balkondan vatandaşlarımıza sesleniyorum. Onlara da selam olsun. Allah onlardan, onların iradelerinden razı olsun. Bu balkonu bir demokrasi makamı yapan cumhurbaşkanımıza da selam olsun.

“BİRİNCİ PARTİ AK PARTİ’DİR”
Kimsenin şundan şüphesi olmamalıdır. 13 yıldır büyük sınavlardan geçtik, hiçbir zaman eğilmedik, hiçbir zaman eğilmeyeceğiz. Biz milletten geldik, kaderimiz milletin kaderidir. İkinci teşekkürüm Ak Parti teşkilatlarına. Bir ahlak abidesidir Ak Parti hareketi. Nice çetin yolculuklardan zaferle çıktık. Şimdi de hamdolsun 11. Seçimin de birinci AK Parti’dir.
“DESTAN YAZDIK”
Ya Allah diyoruz. Bu gece tekrar bismillah diyoruz. Hamdolsun büyük başarılara imza attık, daha büyük başarılar bizi bekliyor. Bir an durmayacağız, bir an bile milletten ayrı düşmeyeceğiz. Nefesi kesilir mi diye bekleyenler bilsin ki bizim için dönemler değil asırlar önemlidir. Bu seçim kampanyasından 81 vilayette vatandaşlarıyla buluşan AK Partidir. Her bir AK Parti teşkilatı üyesini alnından öpüyorum. Bugün AK Parti bir kez daha destan yazmıştır. Coşkulu mitingler, coşkulu mesajlar için teşekkür ediyorum. Kutlu yürüyüşümüz bir an bile sekteye vurmadan devam edecektir inşallah.
HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi