Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Yahyalı İlçe Örgütü'nü ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Gümüş, "Türkiye Cumhuriyeti son 12 yıldır, bir bilinmeze doğru gidiyor. Ben, kendi geleceğim ve çocuklarımın geleceği konusunda endişeler taşıyorum. Cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Bana destek verin ülkemize hizmet edeyim" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, kalabalık bir gurupla birlikte CHP Yahyalı ilçe örgütüne geldi. Gümüş burada İlçe Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri ve temayül yoklamasına katılacak bazı parti üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı.

"DESTEK VERİN ÜLKEME HİZMET EDEYİM”
Ziyarette Kayseri halkına hizmet etmek için yola çıktığını anlatan Gümüş, " Şu an aranızda iktidara taşımaya susamış yoldaşlarımı görüyorum. Ben sizler için ülkem için, partim için varım! Bana destek verin Kayseri'ye ve ülkemize hizmet edeyim" diye konuştu.

Gümüş şöyle konuştu:

"Ben mizacım gereği eğer bir davaya veya yola girmişsem bu yolda bütün varlığımla mücadele ederim. Hedefime ulaşmak için her şeyi göze alırım. Ben ülkeme hizmet etmek istiyorum. Türkiye Cumhuriyeti son 12 yıldır, bir bilinmeze doğru gidiyor. Ben, kendi geleceğim ve çocuklarımın geleceği konusunda endişeler taşıyorum. Cumhuriyetimize sahip çıkmamız gerektiğine inanıyorum. Benim gönlüm ruhum yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi ile birliktedir"


Editör: Haber Merkezi