Milliyetçi Hareket Partisi’ne her dönem koşulsuz şartsız yürekten gönül veren Dr. Hasan Sami Özvarinli, Kayseri’den milletvekili aday adaylığını açıkladı. Ankara da bulunan MHP Genel Merkezi’ne giderek aday adaylığı dilekçesini elden teslim eden Özvarinli, “MHP demek Türkiye demektir, MHP Türk siyasetinde sağcısından solcusuna herkes için güven kapısı, Devletin Teminatı niteliğindedir” dedi.

24 Haziran da gerçekleştirilecek milletvekilliği seçimleri yaklaşırken siyasi partilerin milletvekili aday adayları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Partisi Milliyetçi Hareket Partisi’ne her dönem koşulsuz şartsız yürekten gönül veren Dr. Hasan Sami Özvarinli, bugün MHP Genel Merkezi’ne giderek Kayseri’den Milletvekilliği için aday adaylığı dilekçesini sundu.

“BAHÇELİ’NİN CANINI ORTAYA KOYARAK YAPTIĞI FEDAKÂRLIKLAR GÖZARDI EDİLEMEZ”

“Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin ve ülkücü kadroların Türk milletinin bekası için canını ortaya koyarak yaptığı fedakârlıklar kimse tarafından göz ardı edilemez, 1980 öncesi beş binden fazla şehidi ile Devletine kanıyla canıyla sahip çıkan Ülkücüler hain FETÖ darbesi girişiminde de gözünü budaktan esirgememiştir” sözleriyle Neden MHP’den Aday Adayı olduğunu anlatan Özvarinli yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Hiç bir maddi ve manevi çıkar gözetmeden Ülkücüler Başbuğun izinde, Bilge liderimizin çizdiği yolda taviz vermeden Devletin bekası Milletin Refahı için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. Bu gayret içinde Türk İslam yurtlarının en güzellerinden biri olan Kayserimize sahip çıkmak, vatandaşımızın bir sesi olmak için Gazi Meclisin Milletvekilliğine talip olduğumu beyan ederim. Allah çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin, ömrümü adadığım ülkücü hareketin bir ferdi olarak bana bu yolda desteklerini esirgemeyen hepsi birbirinden kıymetli İl Başkanımıza, ilçe başkanlarımıza Ülkü ocakları il başkanımıza, Kayseri MHP milletvekillerimize, her zaman desteklerini dile getiren hemşerilerimize teşekkür ederim.”

İŞTE DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ’NİN ÖZGEÇMİŞİ

1 Ocak 1983 tarihinde Kayseri’de dünyaya geldim. İlk okul, orta okul ve liseyi Kayseri’de bitirdikten sonra 2002 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinde eğitimime devam ettim.

2009 yılı sonunda Kayseri İncesu Devlet Hastanesinde Acil Doktoru olarak vazifeme başladım.2010 yılında aslen Sivas’lı olan eşim Gülçin MUNAR ÖZVARİNLİ ile hayatımı birleştirdim. Mehmet Cemil ve Miralp Fırat isminde iki erkek evlat babasıyım.

Meslek hayatıma başladığım İncesu Devlet Hastanesinde başarılı bir şekilde sürdürdüğüm Başhekimlik vazifemden FETÖ kadrolaşması neticesinde el çektirilip farklı görevlere atandım, bu sancılı sürecin sonunda 2013 yılında çok sevdiğim Devlet memuriyetinden istifa ile ayrıldım.

Sivas ve Kayseri Ülkü Ocaklarımızda pek çok vazifede görev aldım, Devlet memuriyetimin bitimi ile MHP Kayseri Melikgazi ilçe yönetiminde vazife aldım. Şuanda da Kayseri’de özel bir hastanede doktorluk mesleğimi icra etmekteyim.”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi