İstanbul Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde konuşan Erdoğan, isim vermeden Abdullah Gül için “rüzgar gülü” dedi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, isim vermeden Abdullah Gül için “rüzgar gülü” dedi.İstanbul Gençlik Kolları Olağan Kongresi’nde konuşan Erdoğan’ın ilgili sözü şu şekilde:

“Rüzgar gülü gibi esintiye göre yön değiştiren, eğilip bükülen bir siyasi anlayış; popülüzmin bataklığında debelenmeye mahkumdur.”

Partisinin İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi'ne katılan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

- Siyaset, ilkelerle, prensiplerle belli değerlerle yapılan, yapılması gereken bir iştir. Ahlakı, ilkesi olmayan siyasetin, ne ülkeye ne de millete faydası olur.

- Bu aralar malum Türkiye'de terörle mücadelemizi başarılı şekilde sürdürüyoruz. Gabar'da Cudi'de Tendürek'te Kandil'de Bestler Deresi'nde mücadelemizi kararlı şekilde sürdürüyoruz. Şu anda Afrin'de etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 4 bin 500'e doğru ilerliyor. Öbür tarafta Kuzey Irak'ta 300'ü aşkın içerde Cudi'de Gabar'da aynı şekilde teröristler etksiz hale getiriliyor. Mehmetçiğimiz aldığımız ilhamla yola kararlı yürüyor.

- Rehavet yok. 'Nasıl olsa Cumhurbaşkanımız koşuyor, Başbakanımız koşuyor bakanlarımız koşuyor, yeter'. Yok. Ne diyor rabbimiz 'ancak çalıştığınızın karşılığı vardır'. Gençler biz 780 bin kilometre kareye nereden geldik biliyor musunuz? Ah ah 15 milyon kilometrekareden 780 bin kilometre kareye indik. Nereden nereye. Şimdi bu PKK, bu FETÖ bunlar bölmek istediler. Bölemeyeceksiniz. Böldürmedik, böldürmeyeceğiz. Cudi'de F16 olduk. Gabar'da F16 olduk. Tendürek'te F16 olduk. Yeri geldik SİHA olduk bunlarla tepelerine indik. Ve burada kararlılığımızı koruyacağız. Çünkü biz bu ülkede şunu bilin 81 milyona aşığız. Biz de ayrım yok. Biz bu milletin dertlisiyiz. İnşallah gelecek daha iyi olacak.

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi