Bir süre önce aday adaylığını açıklayan Feyzullah Keskin yaptığı yazılı açıklama ile partisinden milletvekilliği düşünen bütün partililere seslenerek birlikte çalışma teklif etti.
Keskin yazılı açıklamasında “yasal süreç başlamamasına rağmen CHP de milletvekilliği düşünen arkadaşlarımın şimdiden bu düşüncelerini açıklamalarını ve sıra kaygısına düşmeden partimize en fazla oyu getirmeye yönelik çalışmalar yapmalıyız. Özellikle ilçeler de fedakarca bütün ekonomik zorluklara ve baskılara rağmen CHP adına siyaset yapan arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermeliyiz. Seçimlere yaklaşık 8 ay olmasına rağmen seçim çalışmalarını birlikte yapalım” çağrısında bulundu. Ayrıca “son 2 yada 3 ay kala yapılan çalışmalar yeterli olmuyor. Şimdiden çalışmalara başlayarak milletvekili sayımızı en yüksek yerlere getirmeliyiz. Bunun için sıkışık zamana bırakmadan şimdiden partimizi düşünerek çalışmalara başladım. İlçe örgütlerimizle birlikte köy köy, mahalle mahalle, ev ev çalışmamız şart. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Buradan yapmış olduğum çağrımda son 2 yada 3 ay kala ortaya çıkıp ben adayım demek yerine şimdiden sıra kaygısı olmadan partimiz için el ele verip çalışmayı teklif ediyorum” diyerek bütün adaylık düşünenlere çağrıda bulundu. Bu çağrı belki de siyaset arenasında alışık olunmayan bir durum.
Keskin, hemen hemen bütün ilçeleri gezdiğini ve aldığı bu izlenimin örgütlerin beklentisi olduğunu, bu çağrısına karşılık verilmese bile kendisinin tek başına da olsa ilçe örgütlerinin hazırlayacağı çalışma programlarına uyacağını ve şimdiden partisinin programlarını halka anlatacağını özellikle CHP ye oy vermeyen bölgelere ağırlık vereceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi