Ziyarete ilişkin açıklama yapan Saadet Partisi Melikgazi İlçe Başkanı Vacit Kip, “Kıymetli başkanımıza ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Böyle ziyaretler Kayseri’ye, Türkiye’ye, Dünya’ya fayda sağlamak adına bir arada ve daha güçlü çalışmamız gerektiğini hatırlatıyor. Bizler yanlış yapmamak adına, doğru adımlar atabilmek adına istişarelerde bulunduk. Ufkumuzu açacak söylemlerde bulundular.

Bizlerin sorumluluğu çok fazla ve bu uğurda da çalışmaya devam edeceğiz. Daha fazla insana hakkı, hakikati anlatmaya devam edeceğiz. Kafkasya’yı anlatacağız, Filistin’i, Myanmar’ı anlatacağız. Bildiklerimizi paylaşacağız. Paylaştıkça seveceğiz. Sevdikçe büyüyeceğiz. Büyüdükçe gelişeceğiz. Geliştikçe bilgilerimizi artıracağız. Bu döngü ile hakikati daha geniş kesimlere aktaracağız. Bizler yapıcı olacağız. Marifet burada. Yapıcı olanlar sevgiyle anılacak. Erbakan Hoca’yı bugün herkes hayır ile yad ediyorsa bu onun ülkesi ve insanlık adına yaptıkları nedeniyledir.

Yeniden Büyük Türkiye için Melikgazi ilçemizde sorumluluğumuzu yönetimimiz ile birlikte yerine getireceğiz.” açıklamasında bulundu.

Editör: Haber Merkezi