Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Kayseri AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretine Belediye başkanları ve siyasiler eşlik etti. Kayseri’nin AK Parti’nin arkasında durduğunu belirten Gül, “Kayseri’de bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Tarih ve medeniyet kokan bu şehirde insan kendini sürekli onarıyormuş gibi hissediyor. Ben Kayseri’ye çok teşekkür ediyorum. Mazimizde çok iyi geleceğimizde çok iyi. Kayserili hemşerilerimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüdüler. Referandumda Kayserili haklı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümüştür. Bugüne kadar olduğu gibi hiçbir zaman Kayserili vatandaşlara sırtımızı dönmeyeceğiz. Bizim en büyük gücümüz milletimizden aldığımız güçtür. Bizim rotamızı millet belirlemiştir. Herkes parti kurar herkes senaryo kurar ama milletle birlikte olmak en sahici yürüyüştür. Milletimizle beraber yürüyüşe devam edeceğiz” dedi.

“SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ MÜCADELE ETTİK”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sorunları çözmek için mücadele ettiğini belirten Adalet Bakanı Abdülhamit Gül,” Kayseri Hep halının altına süpürülen sorunları Ak parti çözmüştür. Sorunları çözmek için gece gündüz mücadele ettik. Vatandaşımızın sorunlarını biliyoruz, bu sorunları çözecek parti Ak Partidir. Dün olduğu gibi sorunları çözecek Ak Partidir. Türkiye siyasetinden artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak diye çıktığımız yolda bazı siyasiler bu durumdan rahatsız. Türkiye'de vatandaşı ötekileştiren muhalefet Türkiye’mize yakışmamaktadır. Kimse Türkiye'yi eski Türkiye'nin vatandaşına tepeden bakan diline hâkim kılamayacaktır. Türkiye'nin yönü 2023'e dönüktür.

İnşallah siyaset emin adımlarla ilerliyor. Türkiye'nin özgürlükler anlamında bir anayasal güvence altına almak Türk siyasetin milletimize bir ödevidir. Milletimiz yeni bir anayasaya ihtiyaç duymaktadır. Türkiye'nin önü ve geleceği aydınlıktır, Türkiye milletin adamı ile 2023’te yolculuğuna devam edecektir. Milletimiz 2023’te en güçlü bir şekilde milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürüyecektir" diyerek Kayserili vatandaşların Recep Tayyip Erdoğan’a ilk günden beri destek olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi