Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, kendisine ‘Tunceli’ye gidemez’ diyerek meydan okuyan Başbakan Ahmet Davutoğlu’na yanıt vermek için gittiği Tunceli dönüşü de Kayseri’ye uğradı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mete Eke’nin özel daveti üzerine Elmacıoğlu İskender de partilileriyle akşam yemeğinde bir araya gelen Bahçeli, Tunceli çıkarmasının ilk değerlendirmesini, Başkan Eke önderliğindeki MHP Kayseri İl teşkilatıyla yaptı.
Gültepe mahallesindeki Elmacıoğlu İskender’e makam aracıyla gelen MHP Lideri Bahçeli’yi, ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke karşıladı.

“NE İNSANIMIZDAN CAYARIZ NE VATANIMIZDAN VAZGEÇERİZ”
Yenilen akşam yemeğinin ardından bir değerlendirmede bulunan Bahçeli, “İcazet altında Başbakanlık yapan Davutoğlu şahsıma meydan okumuştu. Cesaretimi sınamıştı. Başbakan öylesine çıldırmıştı ki buyrun gidin bu söylediklerinizi Tunceli’de de söyleyin cesaretiniz varsa diyerek dengesini tümüyle kaybetmişti. MHP’de mangal gibi yürek, demir dağları eritecek kadar devasa bir cesaret vardır. Ne insanımızdan cayarız ne vatanımızdan vazgeçeriz” dedi.

“ARAMIZA ÖRÜLEN NİFAK DUVARLARINI YIKMAK İÇİN TUNCELİ’YE GİTTİK”
Tunceli’ye gitmekteki amaçlarını “Aramıza örülen nifak duvarlarını yıkmak için Tunceli’ye gittik” sözleriyle özetleyen Bahçeli ayrıca, MHP Kayseri İl teşkilatının Tunceli’ye bir otobüs dolusu partili ile birlikte gitmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

BAHÇELİ 3 SAAT KAYSERİ DE KALDI
Yaklaşık, 3 saat Kayseri’de kalan Bahçeli gecenin ilerleyen saatlerinde Kayseri’den ayrıldı.

HABER: ALİ TÜRKASLAN
 
Editör: Haber Merkezi