11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 10 Ağustos 2014’de yapılan seçimle görevini 12. Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a devretmesinin ardından ilk kez Kayseri’ye gelecek.
19 EYLÜL 2014 CUMA GÜNÜ GELİYOR
19 Eylül 2014 Cuma günü saat 11:00’de Erkilet havaalanına inecek olan Gül için Kayseri’de hummalı bir çalışma başlatıldı.
İŞTE O İLAN
Kayseri halkı 11. Cumhurbaşkanı hemşerisi Abdullah Gül’ü dört gözle beklerken, bu gün ilginç bir gelişme yaşandı. Şehrin dört bir yanını çepeçevre saran billboardlara “11. Cumhurbaşkanımız Medar-ı İftiharımız Sn. Abdullah Gül’ün, Kayseri’ye gelişleri nedeniyle Havaalanında Karşılanmasına Tüm Halkımız davetlidir” ibaresinin yer aldığı ilanlar verildiği gözlendi.

BU İLANI KİM VERDİ?
Buraya kadar her şey normal ancak ilanı veren kurum veya kişinin, her zamanki uygulamadan farklı olarak ilanın üzerinde belirtilmemesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.
İLAN TAKDİR TOPLADI
Kayseri kamuoyunda; söz konusu ilanı veren kurum veya kişinin yaşanan tüm gelişmeler karşısında gösterdiği cesaret örneği takdire şayan bulunurken, kimliğini gizlemesi ise çeşitli söylentileri de beraberinde getirdi.
ALİ TÜRKASLAN
 
Editör: Haber Merkezi