Akşener, Cuma günü Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşa seslenecek...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 25 Mayıs Cuma Günü Kayseri’ye geliyor. Cumhuriyet Meydanı’ndaki miting öncesi basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti İl Başkanı Emine Bağcı, vatandaşları mitinge davet etti. İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener, Kayseri’ye geliyor. 25 Mayıs Cuma günü saat 14:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda halka seslenecek olan Akşener, vatandaşlara iktidara gelmeleri halinde vaatlerini anlatacak.

Akşener’in Kayseri mitingi öncesinde parti binasında basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı, miting hakkında bilgi verdi. Diğer yandan basın toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı da partinin Basın Yayın Komisyonu Başkanı Serap Altuntaş Eroğlu tarafından okundu. Kayserililere seslenen Akşener, mesajında Kayseri’ye hızlı treni yapmanın kendilerine nasip olacağını belirterek,

“Kayserililer İYİ Partiyle huzur bulacak” ifadelerini kullandı.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı,

“Milletvekili adaylarımızın geçmişi tertemiz” dedi.

Bağcı, “Adaylarımız açıklandı. 10 adayımızda hatta 37 aday adayımızda hepsi bir birinden değerlidir. Bu şehre gerçekten değer katacaklarına inanıyorum. Gönül isterdir ki Kayseri’den 10 değil 37 aday çıksaydı. Şu anda 10 kesin adayımız var. Adaylarımızı diğer siyasi partilerin adaylarıyla karşılaştırdığımda, çok şükür ki hepsi, çok yeni yüzler. Piyasaya çıktığı vakit geçmişi ile herhangi bir sorgulamaya maruz kalmayacaklar. Geçmişte yapılanlarla herhangi bir sorgulamaya kalmaksızın tertemiz hem partimizin geçmişi tertemiz hem de adaylarımızın geçmişinin tertemiz olmasıyla inşallah biz sahada olacağız.

Adaylarımız sahanın sorunlarını dinleyip onlara nasıl sağlıklı çözümler üretirizi konuşur olacağız. Adaylarımızın son derce başarıya bizi götüreceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu. Adaylarımızla başarıya ulaşacağız diyen Bağcı, Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu’nun aday gösterilmemesi ile ilgili olarak da, “Aile bütünlüğü ile ilgili bir durumu var” diye konuştu.

Bağcı, , “Eşinin başka bir şehirde olmasından kaynaklı Kayseri düşüncesini kendisinde olmadı zaten. Çocukları ile ilgili konuda var” dedi.

Editör: Haber Merkezi