İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri’nden oluşan İYİ Partililer, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan’ı ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini İlçe merkezinde ziyaret ettiler.

Kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti ilçe Başkanı Yurder Şahin ile İYİ Parti Kocasinan İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarlinli’nin bu ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hasan Okandan,”Sayın Başkan ve Başkan adayı dostlarım bu ziyaretinizden ötürü şeref duydum, çıktığınız bu yolda sizlere başarılar diliyorum, adaylığınız Kocasinan’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Sohbet havasında geçen İYİ Partinin-AK Parti ziyaretinde konuşan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ise,”Melikgazi-Kocasinan arasındaki gelişmişlik farkı var? Tren yolunun Kocasinan tarafı halen köy görünümünde. Karşı taraftaki İlçemiz Melikgazi metropol şehir oldu, beğendiğimiz hizmetleri var, ancak Kocasinan İlçemiz ise halen kendisini köy görümünden kurtarmış değil.31 Mart’ta Başkan seçildiğimizde ayağı yerebasan projelerimizle biz Kocasinan’ın kaderini değiştireceğiz “dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hasan Okandan, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr.Hasan Sami Özvarinli ile birlikte kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti Kocasinan İlçe Başkanı Yurder Şahin ve ilçe siyasetinde yerini alan Yönetimine ”Hayırlı olsun” dileğinde bulunarak, siyasi hayatlarında başarı diledi.

Editör: Haber Merkezi