İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman ve parti yöneticilerin ilçe ziyaretleri devam ediyor. Başkan Ataman ve parti yöneticileri ilk olarak İYİ Parti Sarız İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı İbrahim Şimşek ile görüştüler.

Ziyarette İYİ Parti Kayseri Siyaset Akademisi ve Kadın Kolları İl Başkanı Mediha Köken, ilçe yönetimine siyasi kültür ve parti politikaları eğitimi verdi.

Programlarına Sarız İlçe Pazarı ziyareti, ardından ilçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek devam eden Ataman, resmi sosyal medya sayfasında ziyaretlerini şu ifadelerle değerlendirdi: “Bu hafta Sarız’dayız. İlçe gezilerimizi aralıksız sürdürüyor, vatandaşın sesi olmaya devam ediyoruz. Bu yıl 3.kez ziyaret ettiğimiz Sarız’da gittikçe kötüleşen ekonomik tabloya şahit olduk. 37’si köy, toplam 43 mahallenin geldiği ilçe pazarında neredeyse esnaftan başka insan yok, işleri durmuş vaziyette.

Pazarcı girdi maliyetlerden, marketçi veresiyeden, fırıncı un fiyatlarından, kasap et fiyatlarından ve hırdavatçı arkası kesilmeyen zamlardan şikayetçi. Ziyaret ettiğimiz bir esnaf; vatandaşa özür dilerek fiyat veriyoruz, her hafta zam zam biz usandık diyor. Sohbet ettiğimiz bir çiftçi amcamız; bir torba yem 230 lira olmuş, vallahi dökerken elimiz titriyor diyor.

Çiftçiye verilen destekler hakkında ise dönümüne 120 lira para veriyorlar, ben metresine 120 lira harcıyorum diyor. Halk yönetimden memnun değil.Daha önce iktidara destek verdiğini söyleyen esnaflar bile yolumuzu kesip dertlerini anlatıyorlar.Sarızlı vatandaş seçim vaktinin geldiğini söylüyor…’’dedi.

Editör: Haber Merkezi