İYİ Parti Kayseri İl Başkanı M. Sebati Ataman yaptığı yazılı açıklama da şu ifadelere de yer verdi, “Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Memduh BÜYÜKKILIÇ dün 2021’de yapılacak projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında, 101 milyon lira maliyeti olan Millet Bahçesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın kente kazandırılması için talimat verdiğini açıkladı. Ekonominin iflas eşiğinde olduğu, halkın askıda ekmeğe muhtaç edildiği, küçük esnafın can çekiştiği, işsizliğin her geçen gün arttığı bu dönemde önceliğin Millet Bahçesine verilmesi maalesef “ekmek bulamıyorsan pasta ye, işin yoksa git millet bahçesinde zaman geçir” mantığı ile hareket edildiğinin bir göstergesi. Sayın başkan seçim vaatlerinizde Kayseri’mize yeni fabrikalar açacağınızı söylemiştiniz, geçen sürede kaç fabrika açıldı, millet bahçesi için ayrılan 101 milyon lira ile kaç fabrika açabilirdiniz, kaç işsize iş imkanı yaratabilirdiniz…

2023 tarihine kadar üç ilçemize doğalgaz götürüleceğini açıklayan başkan, bu üç ilçe dışında kalan Sarız ve Pınarbaşı ilçelerine doğalgaz getirilmesi ile ilgili olarak da bakanlığa ısrarcı olduklarını, dile getirerek, “Allahın izni ile Sarız ve Pınarbaşı’ya da doğalgaz getireceğiz” dedi. Sayın başkan, 25 Şubat 2019 tarihinde yaptığınız açıklamada her ilçeye doğalgaz sözü vermiştiniz ama görüyorum ki sadece ısrarcı olabiliyorsunuz. Sarız ve Pınarbaşı ilçelerimizin doğalgaz ile tanışması da yine açıklamanızdan anladığım kadarı ile Allah’a kaldı.”

M.Sebati ATAMAN

İYİ Parti Kayseri İl Başkanı

Editör: Haber Merkezi