KAYSERİ'nin İncesu İlçesi'nde kamyonete arkadan çarpan otomobilde bulunan 3 arkadaş öldü, 2 kişi yaralandı.
Kaza, Kayseri-Nevşehir karayolunun 30'uncu kilometresinde bulunan Garipçe Mahallesi'nde saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası 51 yaşındaki Mustafa Pahsa yönetimindeki 38 PH 026 plakalı otomobil, Kayseri'ye giderken, aynı yönde giden 37 yaşındaki Ercan Çimen yönetimindeki 50 SN 420 plakalı kamyonete arkadan çarptı.







Kazada, otomobili kullanan Mustafa Pahsa ile aynı araçtaki arkadaşları, 50 yaşındaki Mehmet Tufan ile 45 yaşındaki Ramazan Doğan öldü. Kamyonette sürücüsü Ercan Çimen ile kamyonetteki 45 yaşındaki Murat Merdin yaralandı. Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri, jandarma ekibi ve polisler, ölenlerin cesetlerini otomobilden çıkardı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Kazada ölen 3 arkadaşın cesedi otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: Haber Merkezi