Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın Kayseri programına eşlik eden AK Parti milletvekili adayı adayı Münib Karakılıç, Talas Mevlana Mahallesi 112 Acil Servis ve Aile Sağlığı Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı.

Törende, 14 Mart Tıp Bayramı’nda açılan merkezin hayırlı olmasını dileyen Karakılıç, “İnsan hayatını her şeyin üstünde tutan, yılın her günü, günün her saati insanımıza hizmet veren ve daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen hekimlerimizin ve bütün sağlık personelimizin tüm zorluklara rağmen nasıl bir özveri ile çalıştıklarını, kardeşimin de bir tıp doktoru olmasından dolayı çok yakından biliyorum. Sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Münib Karakılıç, açılışı yapılan 112 Acil ve Aile Sağlığı Merkezi’nin Talas’ta büyük bir ihtiyacı gidereceğini ifade ederek, başta Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu’na ve tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Münib Karakılıç açılışın ardından, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen Mahalle ve Köy Başkanları Eğitim Toplantısı'na katıldı. Toplantıda Türkiye’nin dünyada söz sahibi olmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başarılı çalışmalarının etken olduğunu vurgulayan Karakılıç, “Türkiye AK Parti iktidarı ile büyük bir ilerleme kaydetti. AK Parti teşkilatları olarak önümüzdeki seçim sürecinde bizlere çok büyük görev düşmektedir. Ülkemiz çok önemli bir döneme girmiştir. Bu dönemde, bir gelecek umudu ve çıkış yolunu işaret eden Türkiye’nin liderine ve Türkiye’ye, yurt dışındaki koalisyon ile onların yurt içindeki işbirlikçileri olan odaklarca yürütülen saldırılara ve yok etme planlarına karşı dik durmalı, her türlü risk, saldırı ve zorluklara birlikte göğüs germeli ve mücadele etmeliyiz” ifadelerini kullandı.


Toplantı sonrası, Bakan Yıldız ile Dünya Ticaret Merkezi’ne açılan Türk Dünyası ve Akraba Toplulukları Kayseri Tarım Fuarı’nda stantları gezen Münib Karakılıç, Kayseri'nin tarım alanında çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayarak fuarın, Kayseri’ye önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti.


Editör: Haber Merkezi