Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) 12’nci Olağan Büyük Kurultayı 18 Mart 2021 Perşembe günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak. Büyük kurultayda gözler MYK’ya girecek isimlere çevrildi. Yaklaşık 3 bin kişi MYK’ya girebilmek için adeta ter dökmeye devam ediyor. Şu anda Kayseri’den MHP Kayseri eski Milletvekili Süleyman Korkmaz ve eski Kadın Kolları İl Başkanlığı görevini yürüten Serap Şule Kalın, Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) seçilmişlerdi. Bu iki ism.in yeniden MYK’ya aday olduğu ifade edildi.

Peki bu isimlerin dışında Kayseri’den kaç kişi daha MYK’ya girecek? Haber Merkezimizin aldığı bilgilere göre yapılacak olan kurultayda Kayseri’den Süleyman Korkmaz, Serap Şule Kalın, Mete Eke, Baki Ersoy, İsmail Özdemir ve Mehmet Gülsoy’un isimleri geçiyor.

MYK’ya girmek isteyen isimlerin MHP İl Başkanı Serkan Tok ve milletvekilleri Baki Ersoy ile İsmail Özdemir ile istişare yaptıkları da gelen haberler arasında. MHP tabanının Mete Eke isminin MYK’da olması için İl Başkanı Serkan Tok’a baskı yaptıkları da belirtildi.

Editör: Haber Merkezi