İyi Partili Kazım Yücel, sokak sokak gezmeye ve vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. Yücel hem kurban satıcılarını dinledi hem de çocukların sesi oldu. İyi Partili Kazım Yücel’in ilk adresi Erkilet Bülbülpınarı mevkiinde kurulan kurban pazarı oldu. Pazarda kurbanlık hayvan satan besicilerle bir araya gelen Kazım Yücel onların sorunlarını dinledi.

Pazarda yer kiralayan besiciler, Pazar yerinin tozlu olasından, tuvaletlerin yetersiz olmasından ve Pazar yerinin kira ücretinden dert yandılar. Kurban satıcıları belediyenin asfalt sözünü vermesine rağmen kendilerini ve hayvanlarını toz içinde bıraktığından dert yandılar. Besiciler, seçim olmamasına rağmen kendilerini dinlemeye gelen Kazım Yücel’e de ayrıca teşekkür ettiler.

Besicileri dinleyen Kazım Yücel de hayvancılığa sahip çıkılması gerektiğini belirterek her platformda vatandaşı ve esnafı dinlediğini söyledi. Sahada elde ettiği sorunları ilgili yerlere aktardığını belirten Yücel, besicilerin pazarla ilgili sorunlarında da haklı olduklarını vurguladı.

KURBAN ALIMINA ARACILIK ETTİ

Yücel daha sonrasına kurban almaya gelen bir vatandaş ile kurban satıcısının anlaşamadığını görmesi üzerine olaya müdahale etti. Kurban pazarlığında aracılık eden Yücel, iki tarafı da anlaştırdı. İyi Partili Kazım Yücel ayrıca kurban pazarında yer alan besicilere de baklava ikram etti

BUĞDAYLI’DA SORUNLARI DİNLEDİ

Kazım Yücel, Kurban pazarı ziyareti sonrasında Buğdaylı Mahallesine geçti. Yücel, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet edip her zaman olduğu üzere onların sorunlarını dinledi. Sorunlarını Yücel'e anlatan esnaf ve Buğdaylı halkı ''Bizleri sadece seçim zamanı siyasiler oy istemek üzere ziyaret eder ve vaatlerde bulunurlar. Seçim yok iken sizin gelip bizleri dinlemesi bizler için çok önemli” ifadelerinde bulundular.

BUĞDAYLI’YA SAHA İSTEDİ

Yücel, Buğdaylı Mahallesinde faaliyet gösteren bir berberde tıraş olmaya gelen çocukları görünce onlarla sohbet etti. Çocuklar Yücel'e mahallelerinde sosyal aktivite amacıyla oyun alanları ve spor yapacakları alanlarının bulunmadığını ilettiler. Çocukların taleplerini dinleyen Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a da bu mahalleye saha ve diğer spor aktivitelerin yapılacağı tesis yaptırması çağrısında bulundu.

Editör: Haber Merkezi