Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, "Sayın Cabbar; Develi halkın sinden şov değil hizmet bekliyor" diyerek sert eleştirilerde bulundu. Kılınç; "Develi Belediyesi işçi maaşlarına yüzde 41 zam yapıldı. Öncesinde Belediye Başkanı meşalelerle karşılandı. Meşalelerle karşılanmasına bakınca zannedersin ki Türkiye'de en çok zammı yapan belediye Başkanı. Zannedersin ki en çok maaş veren belediye Başkanı. Zannedersin ki bir halk kahramanı. Başka bir Belediye 8 gün önce %63 zam yapmış, Erciyes Anadolu Holding dün %60 zam yaptı,

Develi Belediyesi ise %41 zam yaptı, Başka bir Belediye'de en düşük maaş 7 bin tl, Kayseri Büyükşehir de 6.600 TL en fazla maaş desen yok, en çok zam yapan dersen yok, bu şovun hakkı yüzde yüz zamdır. Yüzde yüz zam yapsaydınız da hep beraber meşale yaksaydık. Hayırdır anlamadım bu neyin şovu? Sayın Başkan yapay şovlarla insanların gönlüne girilmez hizmetle insanların gönlüne girilir, Develi halkı verdiğin vaatleri yerine getirmeni bekliyor, Develi halkı sizden hizmet bekliyor." ifadelerini kullandı.

Başkan Kılınç açıklamasına şöyle devam etti; "Elektriğe, doğalgaza ve petrole yapılan gıda ürünleri ve ekmeğe yapılan zam tutarının yanında Develi Belediyesinin yaptığı yüzde 41'lik zam yok denecek kadar azdır. Azda olsa yapılan zam işçi kardeşlerimize hayırlı olsun." dedi.

Editör: Haber Merkezi