24 Haziran Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Özdemir seçim çalışmalarını Talas İlçesi’nde sürdürdü. Anayurt Pazar Yerini ziyaret eden Milletvekili Adayı Özdemir, Kayserispor altyası ile Demirspor’da beraber futbol oynadığı çocukluk arkadaşı İbrahim Aslan ile karşılaşarak hasret giderdi.

Kayseri’de milletvekili listesini en erken açıklayan Milliyetçi Hareket Partisi’nde çalışmalarda tüm hızıyla sürüyor. Milletvekili Adayları İsmail Özdemir, Mehmet Özmen ile Emine Avşar çalışmalarını bu kez de Talas İlçesi’nde yaptı. İlk olarak İlçe teşkilatını ziyaret eden adaylar burada İlçe Başkanı Mehmet Akbulut ile görüş alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmaları kapsamında Talas Kaymakamı Zekeriya Günay’ı makamı ziyaret eden adaylar, kaymakamlıkta çalışan devlet memurlarıyla tek tek tokalaşarak kendilerini tanıttı, çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra Talas Belediyesi’ne geçen adaylar, belediye birimlerini de ziyaret ederek personelle selamlaştı.

Talas sokaklarında yürüyerek Osmanlı Sohbet Evi’ne geçen Özdemir, Özmen ve Avşar burada emekli vatandaşlara seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Özdemir burada yaptığı açıklamada "Bizlerin, makam, mevki ve para gibi bir derdimiz yok. Bizim tek derdimiz milletimiz" dedi. Yoğun ilginin olduğu seçim gezisinde bazı vatandaşlar vekil adaylarıyla özçekim yapmayı da ihmal etmedi.

Anayurtta kurulan semt pazarını ziyaret eden milletvekili adayları burada hem esnafın sıkıntılarını dinledi, hem de vatandaşlarda sohbet etti. Burada sıcak ilgi ve güler yüzle karşılanan adaylar, vatandaşlara teşekkür ettiler.

MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZDEMİR ÇOCUKLUK ARKADAŞI İLE PAZARDA KARŞILAŞTI

Milletvekili adayı İsmail Özdemir, esnaf ziyaretlerinde çocukluk yıllarında Kayserispor altyapısı ile Demirspor’da beraber futbol oynadığı arkadaşı İbrahim Aslan ile karşılaştı. Pazarcılık yapan arkadaşıyla geçmişi yad eden milletvekili adayı Özdemir, uzun süre sohbet etti.

Karpuzcu tezgahında ilk kez seçimde oy kullanacak olan bir genci gören Özdemir, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı, tavsiyelerde bulundu, destek istedi.

Talas İlçesi’nde mahalleri gezerek vatandaşlarla kucaklaşan adayların durağı Mevlana Mahalle Muhtarlığı ve Selçuklu Sohbet evi oldu. Milletvekili Adayı Özdemir, Burada özellikle gençlerle yakından ilgilendi.
Milletvekili Adaylarının son durağı Talas İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Burada görev yapan emniyet mensuplarıyla tek tek tokalaşan adaylar, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler. Ziyaret sonrası ilçe binasında önünde de hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Editör: Haber Merkezi