MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu'nun, "AK Partili olarak bizler ülkücü, milliyetçi, vatanseveriz" sözlerine tepki göstererek "AKP'liler saçmalıyor'' dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Hasan Ali Kilci, Ak Parti Kayseri  Melikgazi İlçe Başkanı'nın "AKP olarak bizler ülkücüyüz" sözlerine tepki göstererek, "Türk milliyetçiliği ve ülkücülüğü ancak, buna layık olanlar anlar" dedi.

Milletvekili Kilci, şunları söyledi:

"Siz önce ayaklar altına aldığınız Türk milliyetçiliğini, başınızın üzerine çıkarın ondan sonra vatan ve millet sevdasından dem vurun. Sizler her sıkıştığınız dönemde ülkücülüğe ve Türk milliyetçiliğine sarılma numarası yapmaktasınız. Yeniden erken seçimin konuşulduğu şu günlerde, yaptığınız bu istismarcılığa milletimiz prim vermeyecektir. Siz milleti aptal mı sanıyorsunuz? Hangi ülkücü ve vatansever, teröristlerle, bebek katilleriyle masaya oturup pazarlık yapmıştır? Millet artık sizin ikiyüzlülüğünüzü gördü ve prim vermiyor. Bunun farkına vardığınız için bu tür söylemlerle hırsızlık düzeninizi devam ettirme peşindesiniz."

Hasan Ali Kilci, gerçek ülkücü ve vatanseverlerin yerinin MHP olduğunu da belirterek, erken seçim olması halinde de bunun bir kez daha anlaşılacağını kaydetti.


Editör: Haber Merkezi