7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi İl Kadın Kolları, açtıkları stant ve hazırladıkları hediyeler ile son dakikaya kadar çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Serap Şule Kalın, yaklaşık üç aydır devam eden seçim çalışmalarında, MHP’li kadınların büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirterek, MHP’nin tek başına iktidarı için tüm gönüldaşlarının gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalıştıklarını kaydetti.


Kalın, MHP İl Kadın Kolları olarak Melikgazi, Kocasinan Kadın Kolları olarak yoğun ve keyifli bir kampanya dönemi geçirdiklerini ifade ettiği açıklamasında şu görüşlere yer verdi :
"MHP İl Kadın Kolları olarak yaklaşık üç aydır hiç ara vermeden devam ettiğimiz çalışmalarımızda tüm kadınlarımız büyük bir özveri ile çalışmalara katıldı. Ailelerinden, kendilerinde fedakarlık ederek seçim çalışmalarının içerisinde yer aldılar. Hiçbir menfaat ve beklentisi olmayan kadınlarımızın ortak hedefi MHP’nin tek başına iktidarı oldu. Şehrimizin birçok noktasında açtığımız standlarımızda görev alan arkadaşlarımız halkımıza MHP’nin seçim beyannaesini anlattı. Gerçekleştirilen organizasyonlarda görev alarak kadınların Türk Milleti için duydukları hassasiyeti gösterdiler. Kayserili kadınlarımız için hazırlanan binlerce hediyenin hazırlanmasından , dağıtımına kadar çalışmaların her aşamasında görev aldılar. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadılar. Kayserili kadınları MHP ile yürümeye davet ettiler. Hepsine özverilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. MHP’li kadınlarımız çalışmalarını son dakikaya kadar sürdürecek. Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerde sandıklarımıza sahip çıkacak ve MHP’nin iktidar yürüyüşüne Türk kadınları mührünü vuracaktır" dedi.


Editör: Haber Merkezi