MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, halkın artık siyasette nutuk atanlara değil, kendilerini dinleyip, çözüm üretmek için gayret gösteren vekillere ihtiyacının olduğunu söyledi.

MHP Kayseri Milletvekili Süleyman Korkmaz, 7 Haziran seçimleri öncesi ve sonrasında yaptıkları ziyaretler sırasında halkla bir araya geldiklerini söyledi. Bu kapsamda ilçelere, mahallelere giderek halkla selamlaştıklarını, kucaklaştıklarını anlatan Korkmaz, her kesimin sorunlarını dinlediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Ziyaretlerimizde ülke gündeminin yanı sıra kentin sorunlarını da konuşuyoruz. Değişik çevrelerden insanımız bize yaşanan sıkıntıları anlatıyor. Vatandaşı dinliyoruz. Onların sorunlarını çözmek yani onların sesi olmak için milletvekili seçildik. Halkımızın içindeyiz. Ne yazık ki ülkemizde terör ve ekonomi önemli iki ana sorun başlığı. AKP de 13 yıllık iktidarı döneminde, tek başına iktidar olma gücüne rağmen bu sorunları çözememiş, daha da büyük sorun yumağı haline getirmiştir. Çünkü onlar ülkenin değil, koltuklarının derdindeler."

Halkın artık çözüm, huzur beklediğini onlarla birlikte olduklarını ifade eden Korkmaz, "Biyasette nutukçuya ihtiyaç yok. Milletin derdine kulak verip, çözecek siyasetçiye ihtiyaç var" dedi. Halkın 13 yıldan bu yana nutuk atanlara artık inanmadığını, güvenmediğini söyleyen MHP'li Süleyman Korkmaz, şöyle devam etti:

"Yıllardır iktidarda olanlar aynı türküyü okuyor. Sözler, nakarat, müzik, figürler aynı. Milletimiz her şeyin farkında. MHP vatandaşa gerçekleri anlatmaya devam edecek. Seçimlik değil, ömürlük ülkemizin ve milletimizin yanındayız."


Editör: Haber Merkezi