Geçtiğimiz gün Melikgazi Belediyesindeki görevinden istifa eden Atıf Akkum, 4 Ocak’ta yapılacak olan MHP Melikgazi İlçe Kongresinde başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Makamlar, koltuklar gelip geçicidir diyen Akkum,” MHP’de başkanlık makamı bayrak yarışının yapıldığı hizmet mekânlarıdır” dedi.
“MELİKGAZİ’Yİ ZİRVEYE TAŞIYACAĞIM”
4 Ocak 2015’te yapılacak olan MHP Melikgazi İlçe Kongresinde başkanlığa aday olduğunu duyuran Atıf Akkum, önceki gün parti il binasında bir basın toplantısı düzenleyerek adaylığını resmen açıkladı. Çok sayıda partilinin katılımıyla adaylığını açıklayan Akkum, şöyle konuştu:
“Geçmişte MHP Gesi Belde başkanlığı görevini yürütmüş bir kardeşiniz olarak partimizin Melikgazi İlçe Başkanlığı görevine aday olmak için Melikgazi Belediyesindeki görevimden dün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım. Biliyoruz ki MHP’de başkanlık makamı bayrak yarışının yapıldığı hizmet mekânlarıdır. Bu bilinç ve inançla ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim ‘diyen bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin emrinde ben ve arkadaşlarım hizmete talibiz. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kayseri halkının şehrimizde ana muhalefet verdiği partimizi, bu dönemde görevini layıkıyla yapan bir konuma getirmeye talibiz” şeklinde konuştu.
“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”
Akkum, “ Ülkemizin ateş çemberinden geçtiği şu günlerde kapı kapı gezerek, gece gündüz çalışarak Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin tek reçetesinin MHP olduğunu anlatıp önümüzdeki milletvekilli seçimlerinde MHP’yi Melikgazi’de zirveye taşımaya talibiz. Bir sonraki yerel seçimlerde ise Melikgazi Belediyesini MHP’ye kazandırmak için var gücümüzle koşturmaya talibiz. İnanmış ülkücülerin azmi ve Cenab-ı Allah’ın izniyle bu hiç de zor değildir. Teşkilat yöneticileri, milletvekilleri, belediye başkan ve meclis üyeleriyle davasına nefer olmuş ülkücülerle el ele omuz omuza verip Kayseri’yi kucaklamaya talibiz. İlçe seçimlerinde oy kullanacak delegelerimiz belirlenirken kimsenin ötekileştirilmediği, ülkücü iradenin tecelli ettiği bir delege yapısının vücut bulmasını diliyor, partimizin kongresinin birliğimize, bütünlüğümüze, kardeşliğimize yakışır bir atmosferde MHP’ye yakışır bir olgunlukta gerçekleşmesini yüce Mevla’dan diliyoruz” diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi