Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Milletvekili Baki Ersoy ve MHP yönetim kurulu üyeleri Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada OSB ile ilgili bir açıklama yapan Ersoy, adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Sert ifadelere yer veren Ersoy, tarafların sert açıklamalarını doğru bulmadığını söyledi.

OSB’de yaşanmasını istemediği işlerin olduğunu belirten Milletvekili Ersoy, “ Tahir Nursaçan 3 ay görevden uzaklaştırıldı. Her iki tarafında bir birlerine söylediği ağız sözleri doğru bulmuyorum. Keşke her şey demokrasi çerçevesinde yapılabilseydi. Ama olmadı. Şimdi birileri çıkıyor siyasetçiler sanayiye girmesin. Evet bende aynı düşüncedeyim. Ama bize söz söyleyenler önce etraflarına baksınlar. Her şey organize bir şekilde yapın sonrada siyasetçi sanayiye girmesin deyin. Keşke seçilmiş bir başkanın el çektirme yerine sandıkla gönderilseydi. Bakın daha önce KTO’da da bu gibi işler yaşandı. Şeker fabrikasının durumu ortada. Vedat Ali Özışık’a pardon dendi. Nursaçan başkana da mı pardon diyeceksiniz. “dedi.

OSB’ye başka ellerin devreye girdiğini de dile getiren Milletvekili Ersoy, “ Cumhur ittifakına Baki Ersoy’un zarar verdiği söyleniyor. Ben asla bu ittifaka zarar vermedim. Bugüne kadar Cumhur İttifakına en çok çalışanlar ülkücülerdir. O yüzden ben buradan tüm sanayicilere de seslenmek istiyorum. 12 Kasım’da iradenize sahip çıkın. Vicdanınızın sesini dinleyin. O gün bu şehre bir mesaj verin. Bakın benim kimseye eyvallahım yok. Birileri birilerini bir şeylere benzetiyorlar ya, bakın ben o gün onlara neye benzeteceğim. O gün geleceğim ve söyleyeceğimi söyleyeceğim. “şeklinde konuştu.

OSB’ne Sahip Çık Platform üyelerine de seslenen Milletvekili Ersoy, “ Bir platform var. Ben onların mücadelelerine saygı duyuyorum. Ama onların içerisinde başka eller var. Başka kişiler var. Niye Nursaçan başkanı el çektiriyorsunuz. Sandığı getirip koysaydınız ya. Keşke bunu yapsalardı. Şimdi bunu yaptılar ya daha çok tepki çektiler.”dedi.

Editör: Haber Merkezi