Argıncık Toptancılar Sitesi esnaflarını ziyareti sonrası Yeşilhisar ilçesine geçen Karayel, AK Parti İl yönetim kurulu üyesi Hacı Sait Güneş, Yeşilhisar İlçe Başkanı Mustafa Çeçen, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Tasyapan, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçe teşkilatı ile birlikte, Derbentbaşı Mahalle Muhtarı Abdurrahman Bütün, Başköy Mahalle Muhtarı Yusuf Tuncer, Güzelöz Mahalle Muhtarı Yüksel Aktaş, ve mahalle sakinleri ile görüştü.

Karayel Derbentbaşı, Başköy ve Güzelöz mahallelerinin ziyaretlerinde hasta ve yaşlıları ziyaret etti. geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yüce Allahtan tüm hastalarımıza acil şifalar diledi. Güzelöz Mahallesi'nde Fırında; Erişte ve Ekmek yapan sakinlerimizle sohbet etti.

Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Ziyaretlerine Yeşilhisar ilçe esnaf ziyaretleri devam etti. Hayırlı bol kazançlar diledi vatandaşlarla sohbet etti. Kareyel ,Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Tasyapan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çeçen, Kadın Kolları Başkanı Fitnat Arabacı, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Samet Harmancı ve teşkilatın katılımıyla, istişare toplantısı gerçekleştirdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi