CHP Yalova Milletvekili ve genel başkan adayı Muharrem İnce, bugünki kurultay öncesi çok iddialı konuştu.
 
CHP Genel Başkan adayı Muharrem İnce, kritik kurultay öncesi son röportajını Habertürk’e verdi. Sandıktan 700’ün üzerinde oyla çıkacağını söyleyen İnce, "Sokakta ben olduğumu görüyorum her köşeye sandık koysak yüzde 95 ile ben seçilirim. Parti tabanına ve üyelerimize sorsak aynı oranda seçilirim. Kurultay delegesi kardeşlerimde onların da sokaktan ayrı düşüneceklerine inanıyorum." dedi.
 
İşte İnce'nin o açıklamaları:
 
"HALKTAN KORKAN HALK PARTİSİ OLMAZ"
 
"Bana neden aday oldun diyenlere işte düğün salonunda kurultay yapıldığı için bundan güzel cevap olamaz. Salon yoktu bahanesine kimse inanmıyor. Önümüzdeki hafta büyük salonlar boş sordum. Halktan korkan halk partisi olamaz. 30 bin kişi bir salonda olsaydı şenlik olsaydı daha iyi olmaz mıydı?"
 
"Millet dışarıda kalacak. CHP bunu hak etmiyor. Halka gönlümüzü açmalıyız. İnsanlar bütün gece yol geldiler salona giremeyecekler. Ben rakiplerime başarılar diliyorum ama sandıktan gelecek, gençler, yenilik çıkacak., 65 yıllık özlemi sona erdireceğiz."
 
 
 
"Bunun sonu Türkiye Cumhuriyeti’nin başbakanlığı olacak. AKP'yi Türkiye'nin kabusu olmaktan çıkaracağım. CHP’yi özlediği, hak ettiği iktidara ulaştırmak için var gücümle çalışacağım."
 
"HER KÖŞEYE SANDIK KOYSAK YÜZDE 95 İLE BEN SEÇİLİRİM"
 
"Sokakta ben olduğumu görüyorum her köşeye sandık koysak yüzde 95 ile ben seçilirim. Parti tabanına ve üyelerimize sorsak aynı oranda seçilirim. Kurultay delegesi kardeşlerimde onların da sokaktan ayrı düşüneceklerine inanıyorum. Sandıktan 700'ün üzerinde oyla seçileceğime inanıyorum."
 
"SEÇİLİRSEM İLK YAPACAĞIM İŞ..."
 
"Seçilirsem ilk yapacağım 10 gün içinde miting düzenleyeceğiz. 1 milyon kişinin katılımı ile bu partinin üzerindeki külleri kaldıracağız Yıllarca konuşulan miting olacak. Kaybettiğim takdirde ben CHP’nin vekiliyim görevlerime devam ederim ama öyle olmayacak." 
Editör: Haber Merkezi