7 Haziran seçimleri öncesinde Siyasi Partiler ve Siyasi Parti Liderleri hummalı bir çalışma içerisindeler. Günde iki, üç ilde toplantı ve mitinglere katılan liderlerin intikalleri ve gittikleri yerlerde güvenlikleri de önem taşıyor.
 
Mecliste grubu bulunan parti liderleri Devlet tarafından korunurken, diğer partiler ise kendi imkanları ile liderlerini koruyor ve çalışmalarına yardımcı oluyor.
 
Saadet Partisi de, Büyük Birlik Partisi ile ittifak yaparak seçimlere Saadet Partisi çatısı altında girme kararı aldıktan sonra bir çok ilde yoğun katılımlı programlar ve mitingler düzenleyerek Liderleri vasıtası ile Milli İttifakı halka anlatmaya başladı.

Bu çalışmalarda dikkati çeken, Saadet Partisi Lideri Prof.Dr. Mustafa Kamalak’ın korumaları oldu.

Saadet Liderinin korumaları 7 kişilik bir Kayseri ekibi. Bu ekip Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kollarından yetişmiş, profosyonel bir koruma grubu. Kıyafetlerinden tutunda, programlarda Kamalak'ın konumuna göre ortama yön vermeleri, programları ona göre ayarlamaları gibi bir çok hususta aktifler. 

Her biri aynı zamanda bir iş adamı, ama seçimler öncesi kendilerini Genel Başkanlarını koruma işine adamışlar. Bunu tamamen gönüllü olarak yapıyorlar. 

Editör: Haber Merkezi