MHP'li Aday Adayı Mustafa Özsoy,  Develi,Yahyalı,Yeşilhisar ve İncesu ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili aday adayı Mustafa Özsoy, MHP Develi,Yahyalı,Yeşilhisar ve İncesu İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti.

30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimlerde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı da olan Mustafa Özsoy, MHP’li İlçe Başkanları tarafından ilgiyle karşılandı. Ziyarette konuşan Özsoy, parti teşkilatlarına çok önem verdiğini belirterek, bu teşkilatların partilerin temel yapı aşlarından biri olduğunu ifade etti. Milliyetçi Hareket Partisi altında siyaset yapmaktan gurur duyduğunu ifade eden Özsoy, “7 Haziran Genel seçimleri ülkemiz açısından çok büyük önem taşımaktadır. Vatan ve millet aşkı için Kayseri sevdası için bu yola çıktık. Dün olduğu gibi bugün de duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Bizler asla koltuk sevdalısı olmadık. Her zaman dua almak için çalıştık. Bizim sevdamız Kayseri’dir, bizim sevdamız milliyetçi harekettir, bizim sevdamız milliyetçi hareketi, liderimiz Devlet Bahçeli ile iktidar yapmaktır. Bu sevda için aday olayım veya olmayayım canla başla mücadele edeceğim.” diye konuştu.

“BİZİM İÇİN HER ADAY ADAYI DEĞERLİDİR”
MHP’li ilçe başkanları ise “Bizim için her aday adayı değerlidir. Biliyoruz ve inanıyoruz ki her aday adayı ağabeyimiz kardeşimiz milliyetçi hareketi iktidar yapmak ve millete hizmet etmek için bu yola çıktı. Mustafa Özsoy ismi şüphesiz Kayserimiz için bir değerdir. Görevlerindeki başarılarını tüm kamuoyu biliyor. Bizler diğer aday adayları gibi kendisine de çıktığı bu kutlu yolda bu kutlu davada başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Haber:Selahattin KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi