Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Kayseri Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu, 1 Kasım da gerçekleştirilecek erken seçime 28 gün kala seçim bürosu açtı. Açılıştaki konuşmasının büyük bir bölümünü rahmetli babası Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Niyazi Bahçecioğu'na ayıran Milletvekili Adayı Bahçecioğlu, "Namus ve dürüstlük timsali bir babanın oğluyum. Yürüyerek elinde gazetesi işine giden, siyasetçi bir babanın kıymetini bugün saraylarda oturan, koruma ordularıyla dolaşan, havuz hesaplarıyla uğraşan AKP siyasetçilerini görünce daha iyi anlıyorum" dedi. Konuşmasını Nazım Hikmet'in bazı şiirleriyle de süsleyen CHP Kayseri Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu, "Barışa ve refaha hasretiz. Türkiye Cumhuriyeti otoriter ve baskıcı bir rejime sürükleniyor. İktidarı ne pahasına olursa olsun bırakmak istemeyenler, Türkiye'yi istikrarsızlaştıranlar bizi biz yapan değerlerimizi yerle bir ediyor. Geleceğimizden evlatlarımızın yarınından işimizden aşımızdan her şeyimizden endişe duyuyoruz" şeklinde ifadeler kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Kayseri Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu, seçim bürosu açtı. Sahabiye mahallesindeki Beğendik market yanında bulunan bir binanın zemin katında faaliyete başlayan seçim bürosunun açılışına, CHP Kayseri Milletvekili adaylarının tamamı CHP Kayseri Eski Milletvekili Şevki Kulkuloğlu, Kocasinan Belediyesi Eski Başkanı Ali İhsan Alçı ile CHP'nin Eski İl Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

"ÖNCE TÜRKİYE DEMENİN VAKTİDİR"
Seçim bürosunun açılışında kürsüye gelen Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Kayseri Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu, "Önce Türkiye" sloganıyla yala çıktıklarını belirterek, Önce Türkiye demenin vaktidir şimdi. Türkiye'nin geleceği için çalışmaya üretmeye hazır olan CHP'de birleşme vaktidir şimdi. Kadroları ve projeleriyle CHP Türkiye'yi yönetmeye hazırdır. Bizim artık elini taşın altına koyup sorumluluk alma vaktimiz gelmiştir. O yüzden bu onurlu yoldayım ve Türkiye'nin en köklü partisi olan CHP'nin içerisinde mücadele veriyorum" dedi.

"NAMUS VE DÜRÜSTLÜK ABİDESİ BİR BABANIN OĞLUYUM"
Konuşmasının büyük bir bölümünde rahmetli babası Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Niyazi Bahçecioğu'ndan söz ederek 'Namus ve dürüstlük timsali bir babanın oğluyum' şeklinde ifadeler kullanan CHP'li Vekil Adayı İbrahim Bahçecioğlu, "Halkının arasında Türkiye sevdası için, korkmadan yürüyebilen gerçek Kayserili bir babadan öğrendim ben memleket sevdasını. Namus ve Dürüstlük timsali bir babanın oğluyum. Yürüyerek elinde gazetesi işine giden siyasetçi bir babanın kıymetini bugün saraylarda oturan, koruma ordularıyla dolaşan, havuz hesaplarıyla uğraşan AKP siyasetçilerini görünce daha iyi anlıyorum. 12 Eylül döneminde de aylarca hapis yattıktan sonra bile küsmeyen, hizmet aşkına kaldığı yerden devam eden bir babanın, kocasının her anında yanında olmuş bir Anadolu kadının oğlu olmak çok büyük bir sorumluluk yükler insanın omzuna sevgili dostlar. İşte o yüzden biradayım. Sevgili Kayserililer çocuklarımıza, gençlerimize sorumluluğumuz büyük! Onlar için de çıktık yola! Ali İsmailler, Özge Canlar yüreğimizi yakmasın diye çıktık yola.Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun da söylediği gibi gençleri yarının umudu bugünün ortakları olarak görüyoruz. O yüzden seçim bildirgemiz gençlere adandı" diye konuştu.
"TÜRKİYE CUMHURİYETİ OTORİTER VE BASKICI BİR REJİME SÜRÜKLENİYOR"
Konuşmasını Nazım Hikmet'in bazı şiirleriyle de süsleyen CHP Kayseri Milletvekili Adayı İbrahim Bahçecioğlu, "Barışa ve refaha hasretiz. Güzel memleketimiz bir dönüm noktasında, sorunlarımız büyüyor kişisel çıkarlar karanlık hesaplar uğruna Türkiye bunalıma çatışmaya karanlık günlere sürükleniyor. Türkiye Cumhuriyeti otoriter ve baskıcı bir rejime sürükleniyor. İktidarı ne pahasına olursa olsun bırakmak istemeyenler, Türkiye'yi istikrarsızlaştıranlar bizi biz yapan değerlerimizi yerle bir ediyor. Geleceğimizden evlatlarımızın yarınından işimizden aşımızdan her şeyimizden endişe duyuyoruz. Her gün gencecik evlatlarımız şehit düşüyor. Kardeş kavgası derinleşiyor, hukuk yok ediliyor siyaset ve demokrasi buhran yaşıyor. Memleketim yalnızlaşıyor, ekonomi alarm veriyor. Ateş her gün tırmanıyor bu kötü tablonun tek sorumlusu var o da AKP'dir" şeklinde ifadeler kullandı.
AYAN BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERDİ
Ardından kürsüye gelen CHP Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ise Türkiye'nin üzerinde karabulutların dolaştığı bir dönemde seçime gidildiğini anlatarak birlik beraberlik mesajları verdi.



HABER: ALİ TÜRKASLAN -  SELAHATTİN KARAKOÇ



Editör: Haber Merkezi