Parti binasında düzenlenen il divan toplantısına, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ali Karaduman, YRP İl Başkanı Önder Narin ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ali Karaduman Kayseri'de bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

YRP İl Başkanı Önder Narin ise, "Bizim davamızda hepimiz aileyiz. Allah bu birlikteliğimizi daha büyük birlikteliklerle taçlandırsın. Yolumuz meşekkatli ama bizim davamızda zor diye bir kavram yok. Bu dava mazlumların davası. Bugün bir kişi, yarın beş kişi, ertesi gün bin kişi oluruz. İlk seçimlerde Yeniden Refah Partisi’ni Kayseri’de zirveye taşıyacağız. Biz davamızı vatandaşlarımıza ev ev, köy köy, kasaba kasaba, mahalle mahalle anlatmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydeden Narin, "Şuanda zemin çok müsait. Saha boş, kale boş, önümüze bir top konmuş ve 'boş kaleye gol atın' diyorlar. Biz bu kaleye bu golü bu zaman atamazsak hiçbir zaman atamayacağız ve ofsayta düşeceğiz. Dolayısıyla bir kişi, iki kişi demeden çalışacağız. Ayrıca, Z kuşağı ve Y kuşağı demeden çalışmaları sürdüreceğiz. Çünkü gençler bizim gençlerimiz, hanımlar bizim hanım kardeşlerimiz, büyüklerimiz bizim dedelerimiz, ninelerimiz. Bir ya da 2 kişi demeyeceğiz davamızı anlatacağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi