Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, seçim çalışmaları kapsamında CHP Özvatan ve Felahiye ilçe örgütlerini ziyaret etti. Ziyaretlerde AKP iktidarının Türkiye'nin devlet yapısını törpülediğini anlatan Gümüş, " Ülkemizin bu duruma seyirci kalmamız asla düşünülemez. diyen. Elimizi de gövdemizi de taşın altına koymak zorundayız. Ben şimdi bunu yapıyorum,sizlerde bana omuz verin ülkemizdeki sorunları birlikte çözelim” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Örgütü'nde 21 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek seçimli temayül yoklaması öncesi seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Zeki Gümüş, partisinin Özvatan ve Felahiye ilçe örgütlerini de ziyaret etti.

SIKINTILARI YERİNDE İNCELEDİ

Ziyaretlerde örgütlerin sorunları ve ilçelerdeki vatandaşların sıkıntılarını yerinde inceleyen Gümüş, bir haftadır yoğun bir ziyaret trafiği yaşadıklarını yapılan ziyaretler de gösterilen ilgi ve alakadan son derece memnun olduğunu belirtti.

"AKP İKTİDARI DEVLET YAPIMIZI İYİDEN İYİYE TÖRPÜLEMEYE BAŞLAMIŞTIR"

Ziyaretlerde Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini, ülkenin içinde bulunduğu karanlık günlerden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı ile aydınlığa çıkacağını anlatan Gümüş, " Türkiye Cumhuriyeti, anayasamızda da belirtildiği gibi demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devletidir! Ülkemiz, milletiyle bölünmez bir bütündür. AKP iktidarı bu devlet yapımızı iyiden iyiye törpülemeye başlamıştır! AKP iktidarı ülkemizi bir çıkmaza sürüklemektedir. Bu yapımızı neye mal olursa olsun birlikte korumak zorundayız.Tüm sosyal demokratların hep birlikte ülkelerine sahip çıkması gerekir" diye konuştu.

"BANA OMUZ VERİN ÜLKEMİZDEKİ SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM”

Sözlerinin devamında, "Ülkemizin bu duruma seyirci kalmamız asla düşünülemez" diyen CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Av. Zeki Gümüş, "Elimizi de gövdemizi de taşın altına koymak zorundayız. Ben şimdi bunu yapıyorum,sizlerde bana omuz verin ülkemizdeki sorunları birlikte çözelim” şeklinde ifadeler kullandı.
Konuşmalarından ardından CHP Özvatan İlçe Başkanı İbrahim Temel ile CHP Felahiye İlçe Başkanı Ali Özbay da, Gümüş'ü tebrik ederek başarılar dilediler.

HABER:ALİ TÜRKASLAN- SELAHATTİN KARAKOÇ

Editör: Haber Merkezi