Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ali Paşa Tan, "Ön seçimin partimizi iktidara taşıyacağına inanıyorum" dedi.

CHP Kayseri Milletvekili Aday Adayı Ali Paşa Tan, partisinin İncesu,Yeşilhisar ve Yahyalı İlçe örgütlerini ziyaret etti.

Ziyaretlerde, 21 Mart’ta aday adayları arasında yapılacak ön seçimin CHP’yi iktidara taşıyacağı görüşünde olduğunu ve bu konuda inancının da tam olduğunu söyleyen Tan, "2002 yılından bugüne kadar geçen süre içersinde yapılan genel seçimlerde birkaç kere aday adayı arkadaşımla yan yana omuz omuza çok güzel bir çalışma sergiledik. Yapılan ön seçimde de ben yola çıktığım onlarca arkadaşım içinde bir sırada seçilmeme rağmen 3 sıraya da konuldum, 8’inci sırada bile yer aldım, bütün bunlara rağmen, birinci sıra adayıymışım gibi çalıştım ve partimden hiç kopmadım. Ve devamlı çalışma içindeyim. Kesinlikle partilimize küsmedik ve devamlı seçilenlerin ve partimizin yanında olduk. İşte CHP’lilik budur" dedi.

"ÖN SEÇİM CHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAK"
CHP’ye, partili üyelere ve kendisine güvendiğini belirten Tan, "Ön seçimin bizi iktidara taşıyacağına inanıyorum. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde iktidar olacağız. Ben bundan eminim. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Birlik ve beraberlik içinde CHP’yi iktidar yapacağız. Bu seçimlerde ilimizde bir bakıma ön seçim var. 8 bine yakın partili üyemiz 21 Mart'ta sandık başına gelerek bizler için oy kullanacaklar.İlimizde ilde ön seçim yapılması iyi oldu.Bu seçimlerde CHP’nin en az yüzde 35 oy alarak iktidara geleceğini tahmin ediyorum" ifadelerini kaydetti.


Editör: Haber Merkezi