Ziyaret sırasında vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Kılınç mahalle sakinlerinin sorun ve sıkıntılarını dinledi. İlçe Başkanı Kılınç’a ziyaretten dolayı teşekkür eden mahalle sakinleri mahalle hakkında ki sıkıntılarını dile getirdi. Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç; “Yeniden Refah partisi Develi Teşkilatı olarak mahalle mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz, en ücra köşede sesi duyulmayan vatandaşın sesi olmaya, söz verilip yapılmayan ve eksik olan hizmetleri dile getirmeye devam edeceğiz, bugün de Selahattin ağabeyimizin daveti üzerine Kabaklı mahallesini ziyarete geldik. Sizlerin de sesini duyuracağız. Belediye’ye Refah Develi’ye huzur gelecek inşallah"ifadelerini kullandı

“YETKİLİLERDEN KABAKLI MAHALLESİNİN SESİNİ DUYMASINI BEKLİYORUZ”

Başkan Kılınç konuşmasına şöyle devam etti"Selahattin abi asırlık Gülizar teyzemizin oğlu, teyzemizin biraz önce evine gittik ama yollar hep çamur kendisi 100 küsür yaşında ve kış olduğu zaman bu yollardan dolayı İzmir’e gidiyor. Yetkililerden Kabaklı mahallesinin sesini duymasını bekliyoruz. Vatandaş oy verdik hizmet bekliyoruz diyor. Çocuklar için Park yapılmış ama hep çamur olduğu için çocuklar çamurun içinde oynuyor, bazı yollar parke yapılmış ama bazı yollarda parke yok hep çamur içinde, Çocuk parkının hemen yanına hayvan çiftleştirme yeri yapılmış çocuklara kötü örnek olduğu için bunun buradan kaldırılması gerekiyor. Yetkililerden Kabaklı mahallesi vatandaşlarının sesini duymasını ve bu sıkıntıların çözülmesini bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.

AK PARTİ BİZİM MAHALLEMİZDEN FUL OY ALDI, BAŞKA HİÇBİR PARTİYE OY VERMEDİK AMA ARKASI BOŞ ÇIKTI”

Mahalle Sakinleri; “Mahallemizde parke bitti dendi ama bitmeyen yerler var, daha parke yapılması gereken sokaklar var, çamur içinde olan sokaklar var. Çocuklarımızın oyun oynadığı park var hep çamur içinde, oyun oynayan çocuklarımızın üstü başı hep kirleniyor. Biz buralara yol yapılmadı diyerek dilekçe verdiğimiz halde hiçbir şekilde o yollar parke yapılmadı. Ak Parti bizim mahallemizden ful oy aldı, başka hiçbir partiye oy vermedik ama arkası boş çıktı, ben kendi şahsıma konuşuyorum elimi kırın yine oy vermem.

Çocuk parkının hemen yanında bir yer var, burada hayvanları çiftleştiriyorlar çocukları olumsuz etkiliyor. İstanbul’dan İzmir’den Kayseri’den misafirler geliyor onların çocukları oyun oynamak için buraya gelip bunları görünce Annesine Babasına gidip soruyor Ahlaki açıdan hiç uygun değil. Bunun buradan kaldırılması gerekiyor, biz Belediye Başkanımıza bunu izah ettik söyledik ama söylememize rağmen kaldırmıyorlar. Bir göz yeri buradan alıp başka yere kaldırmak çok mu zor, Belediye bu kadar mı aciz.

“SIKINTILARIMIZI SÖYLÜYORUZ HEPSİNİ YAPACAĞIZ TAMAM DİYORLAR BİZİ KANDIRIP GİDİYORLAR”

Köyümüzde Kabakşıh hazretlerinin türbesi var ve bu türbe sebebiyle köyümüz vakıf, bizim elimizden tarlalarımızı evlerimizi aldı. Vakıf’a parayı ödüyoruz tapuyu öyle alabiliyoruz. Köyün daha çoğunluğu parayı verip de oturduğu evin tapusunu alamadı. 1 Yılda Türbemize binlerce ziyaretçi geliyor, bu kadar ziyaretçiye karşı 3 km ana yolumuz berbat durumda, hep yamalı bir şekilde ve çok dar. Bu köyümüze Belediye Başkanımız ne zaman geliyor? Seçime 10 gün kala. Sıkıntılarımızı söylüyoruz hepsini yapacağız tamam diyorlar bizi kandırıp gidiyorlar. Biz oyumuzu yine de veriyorduk Cumhurbaşkanımızın hatırına ama, hatır falan kalmadı artık. Belediye Başkanlarına Büyüklerimize Hükümet boşuna aylık vermiyor, emek verin hizmet edin alın paranızı diyor. Onlar aldığı para haram, benim verdiğim oylar zıkkım olsun. Belediye Başkanımız bu köye geldi onu yapacağım bunu yapacağım bu köyün bütün isteklerini yapacağım dedi, hiçbir şey yapmadı biz çocuk muyuz?” dedi.

Editör: Haber Merkezi