AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Tomarza İlçe Koordinatörleri Mehmet Berk, İzzet Buzkan ve Kadir Çay ile birlikte ilçede düzenlenen Kabak Çekirdeği Üreticileri Birliği Borsası açılış törenine katıldı. Ardından da Tomarza İlçe Teşkilatı'nı ve Tomarza Belediyesi'ni ziyaret etti.
 
Bulduğu her fırsatta il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, ilçelerde düzenlenen program ve davetlere katılmaya gayret eden, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, son olarak Yahyalı İlçesi'nde düzenlenen İyi Tarım Uygulamaları Tarla Günü programına katılarak, ardından da Yahyalı İlçe Teşkilatını ve Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret ederek, ilçe hakkında bilgi aldı.
 
Tomarza İlçesi'nde düzenlenen Kabak Çekirdeği Üreticileri Birliği Borsası'nın açılış programına katıldı. Buradaki programın ardından Tomarza İlçesi Teşkilatını da ziyaret eden İl Başkanı Özden, kongre süreci hakkında teşkilat mensupları ile görüş alış verişinde bulundu. Son olarak Tomarza Belediye Başkanı Fahrettin Işık'ı da makamında ziyaret eden Özden, ilçedeki projeler ve çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Işık'tan bilgi aldı. 
Editör: Haber Merkezi