KAYSERİ YEREL HABER TÜRKİYE GÜNDEMİNE OTURDU

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin “Ayrılırken kasası dolu dolu da bir belediye bıraktım.”sözlerine Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Çelik’in yanıtı bir anda Türkiye gündemine bomba gibi düştü. Kayseri Yerel Haber’in gündeme taşıdığı haber muhalefetinde gündemine girdi.

“ÜTÜSÜNÜ ZAMANI GELİNCE HALK SANDIKTA BOZACAK”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan CHP kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “ Tıkır tıkır çalışan Halkın Belediyelerinin Çalıştayını şimdi neden Kayseri'de yaptığımızı anladınız mı! Çünkü "kazın ayağı" öyle değilmiş! Kayseri bunu hak etmiyor. Artık yeter! Vatandaşın hakkını faize, ranta teslim eden, yetim hakkını çarçur eden, yıllardır aldatan, kandıran, göz boyayan bu birilerinin "ütüsünü" zamanı gelince halk sandıkta bozacak...Kim bilir, daha neler var, neler? Yalan, iftira sizin Amentü'nüz olmuş! Umutsuzluk yok. Geliyor gelmekte olan. Halkın iktidarı yakın. Tıkır tıkır çalışan, halk belediyeciliğine, değişime Kayseri'nin de ihtiyacı var.”dedi.

“İKTİDARDAN GİTTİKLERİ GÜN DAHA NE AÇIKLAMALAR, NE SUÇLAMALAR DUYACAĞIZ”

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise “Bu daha başlangıç... Hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki; İktidardan gittikleri gün daha ne açıklamalar, ne suçlamalar duyacağız. Nasıl ki bir zamanlar FETÖ ile kol kola gezip sonrasında, "Biz FETÖ'cü değiliz" dediler, günü geldiğin de de "Biz zaten AK Partili değildik" diyecekler... Çünkü onlar, Goebbels 'i rehber alıp, inandırana kadar yalan söylemeyi hayat felsefesi olarak benimsemişler.”dedi.

Editör: Haber Merkezi