Kayserili İş Adamı Mehmet Özet, bir basın toplantısı düzenleyerek Milliyetçi Hareket Partisi Melikgazi İlçe Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı.
MHP İl binasında düzenlenen toplantıda konuşan Özet, "Kongre sürecinde olan partimizde Melikgazi İlçe kongresi 4 Ocak Pazar günü yapılacaktır. Ülkemizin ateş çemberinde olduğu şu günlerde Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kayseri'de ve Melikgazi İlçemizde daha iyi temsil edilmesi gerektiğini düşünerek bu göreve talip olduk. Yaklaşık 45 yıldır köklü bir geçmişi olan MHP'den, 30 yılı ülkücü hareketin çeşitli kademelerinde görev yapmış bir kardeşiniz olarak partimizin Melikgazi İlçe Başkanlığı'na aday oluyorum" dedi.

"Siyasi partilerin küçük olsun benim olsun mantığı ile yönetilmeyeceğini çok daha iyi bilen bir kardeşinizim. Bir çok kademesinde görev aldığımız partimizin daha geniş kitleye ulaşması adına ülkücü iradenin hakim olduğu bir yönetim anlayışı ile göreve talibiz" diyen Özet çeşitli iddialar ortaya atarak şunları söyledi:

"Kongre sürecinde mevcut yönetimdeki arkadaşlarım bizleri delege yazmadıkları gibi, ilçemizde ikamet eden bir çok il başkanımız, ilçe başkanımız, mahalle temsilcimiz, belediye meclis üyelerimizi delege yazmamışlardır. Biz buna rağmen delege yazılan ülkücü arkadaşlarımıza güvenerek, partimizin çıtasını yükseltebilmek adına MHP'yi Melikgazi de herkesi kucaklayarak temsil etmeye adayız. Bu arada MHP, Melikgazi İlçesi'nde görev yapmış olan İlçe Başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, mahalle başkanlarımıza, aday olmuş olan Melikgazi Belediye başkan adaylarımıza verdikleri hizmetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Şunun altını çizmeden geçemeyeceğim. Bizim meselemiz, koltuk ve makam meselesi değildir ve kesinlikle koltuk işgalcisi de olmayacağız. MHP'nin bilge lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi , bizler önce ülkem, sonra partim ve sonra ben diyenlerdeniz! Hareketimizin lideri Sayın Devlet Bahçeli'nin şiar edinmemiz gereken bir sözüyle konuşmamı tamamlamak istiyorum. Diyor ki bilge Lider; "Bir birimizin varlığından mutluluk duymadığımız sürece, kardeşliğin dilini, dostluğun sesini ve sıcaklığını hissedemeyiz. Katıldığınız için teşekkür eder 2015 yılının ilçemize ilimize ve Türk dünyasına hayırlara vesile olmasını dilerim. MHP Melikgazi ilçe başkanlığı için aday olan arkadaşlarımıza başarılar diler, Ne mutlu Türküm Diyene."

Toplantının sonunda bir gazetecinin "10 gün kadar önce Atıf bey adaylığını açıklarken ona destek olmuştunuz, Atıf bey adaylıktan çekildi mi?" şeklindeki sorusuna yanıt veren Özet,

"O konuyu kendisi daha sonra değerlendirecektir. İstişare halindeyiz bilemiyoruz. Ama Ertuğrul Yücebaş başkan bizi davet ederse gelip yanında oturmaktan da şeref duyarız. Biz MHP'liler bir kardeşiz. Hepimiz aynı çatının altındayız, biz ayrışım için aday olmadık birleşim için aday olduk. O toplantıda Atıf bey davet etti geldik yanına oturduk, Ertuğrul bey davet etse gelip onunda yanında otururuz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi