Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Zeki Gümüş, bu gün parti binasında düzenlediği basın toplantısında resmen aday adaylığını açıkladı. Toplantıya türbanlı eşi Nergis Gümüş ile birlikte katılan Zeki Gümüş, " Benim siyasete atılmamdaki en büyük etken korkuyorum. Neden korkuyorum? Gerçekten Cumhuriyet'tin ve demokrasinin elimizden gitmesinden korkuyorum. Özgür kalamamaktan korkuyorum. Benim 3 tane kız çocuğum var bu kız çocuklarımın serbest ve özgür birey şeklinde yetişmemesinden korkuyorum. Ben bu korkularımla savaşmak için ortaya çıkıp CHP'den aday adayı oldum. Bu korkularımla sonuna kadar savaşacağım" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Aday Adayı Zeki Gümüş, bu gün parti binasında düzenlediği basın toplantısında resmen aday adaylığını açıkladı.

Toplantıya türbanlı eşi Nergis Gümüş ile birlikte katılan Zeki Gümüş, " Şahsım kanun adına değil, hukuk adına yemin ederek başlayan bir mesleğin mensubudur. Bizler adaletin savunucusu hak ve hukukun takipçisiyiz. Bu bağlamda güçlü demokrasi için ortak paydalarda bir araya gelerek, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacağız. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, inancıyla Cumhuriyet Halk Partisi olarak halkın egemenliğinin demokrasinin tüm sahalarda gelişmesi için çalışacağız. 19 yıllık avukatlık hayatımda edinmiş olduğum bilgi tecrübelerle siyasi halatın engin denizlerine doğru yola çıktım" diye konuştu.

"ÖZGÜR KALAMAMAKTAN KORKTUĞUM İÇİN ADAYIM"
" Özgür kalamamaktan korkuyorum. Cumhuriyet'tin ve demokrasinin elimizden gitmesinden korkuyorum" sözleriyle ortaya çıkıp CHP'den Kayseri Milletvekili Aday adayı olduğunu anlatan Gümüş şu ifadeleri kullandı:

"Benim siyasete atılmamdaki en büyük etken korkuyorum. Neden korkuyorum? Gerçekten Cumhuriyet'tin ve demokrasinin elimizden gitmesinden korkuyorum. Özgür kalamamaktan korkuyorum. Benim 3 tane kız çocuğum var bu kız çocuklarımın serbest ve özgür birey şeklinde yetişmemesinden korkuyorum. Ben bu korkularımla savaşmak için ortaya çıkıp CHP'den aday adayı oldum. Bu korkularımla sonuna kadar savaşacağım."

AYAN, FEYZULLAH KESKİN İLE ZEKİ GÜMÜŞ'E TEŞEKKÜR ETTİ

Ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanı Mustafa Ayan ise aday adaylarını ekonomik anlamda il teşkilatına katkıda bulunmaya davet ederek, "Bu seçim en disiplinli ve en verimli seçim olacak. Sizlerle birlikte bu disiplini kesinlikle sağlayacağım. Aday adaylarımız arasında Zeki Gümüş ile Feyzullah keskin bey her türlü maddi hükümlülüklerini yerine getirdi. Bu iki isim bizimle ve yöneticilerimizle mükemmel bir diyalog içerisindeler. BU iki arkadaşımız da ilimizin talep ettiği parayı yatırdılar. Ben bu konuda her iki arkadaşıma da özellikle teşekkür ediyorum. Salı günü aday adaylarımızla birlikte bir toplantı yapıp bu konuyu onlara ileteceğiz. Bu iki arkadaşıma da hiç kimse kusura bakmasın teşekkür etmek zorundayım. İnşallah disiplin içerisinde hareket edip Türkiye Cumhuriyeti'ni bizi sömüren sülüklerden kurtaracağız" dedi.
Yapılan basın toplantısının ardından tüm partililer Gümüş'ü tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

HABER: SELAHATTİN KARAKOÇ- ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi