İYİ Parti İlçe Başkanı Ömer Faruk Bürüngüz'ün istifasının ardından başkanlık görevine Erhan Özhan atandı. Bugün Kayseri İYİ Parti il Başkanlığı’nda meclis üyelerinin ve parti üyelerinin katıldığı basın toplantısında konuşan İYİ Parti İl Sekreteri Metin Ceylan, “Bugün Bünyan İlçemizle ilgili yeni bir sayfa açıyoruz. Bu görev değişikliği İYİ Parti’nin de önümüzdeki dönem çok iyi yerlere geleceğinin göstergesidir. Erhan Özhan Bey daha önceki çalışmalarıyla, Kocasinan meclisindeki çalışmalarıyla ciddi anlamda partimize katkısı olmuştur.

Bünyan’da partimizi çok daha ileriye götürebileceğine inandığımız bir arkadaşımız. Bu nedenle önümüzdeki dönemde Bünyan İlçe Başkanlığı görevine layıkıyla yönetebileceğine inandığımız için genel merkezle bu konuda kendisini yetkilenmiştir. Kendisine genel merkez tarafından gönderilmiş olan yetkilendirme belgesini huzurunuzda arz ediyorum. Kendisine önümüzdeki çalışma döneminde öncelikle Bünyan ve Kayseri İYİ Pati siyasi yaşamında başarılar getirmesini temenni ediyorum. Başarılar diliyorum” dedi.

BÜNYAN GİRECEĞİ İLK GENEL SEÇİMDE İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ OLARAK GÖRECEK

İYİ Parti İl Başkanlığı’nda görev belgesinin teslim edilmesi üzerine açıklamada bulunan İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı Erhan Özhan, “Genel Merkez Teşkilatlandırma Başkanımız Sayın Koray Aydın Bey’in teklifi, Genel Başkanımız Sayın Merak Akşener hanımefendinin oluruyla Bünyan İlçe Başkanı olarak bugün itibariyle görevlendirilmiş bulunuyorum. Bu süreç içinde Bünyan’da yeni bir yönetimi oluşturacağız. Bu yönetimi İl Başkanlığı’na ve yerel yönetime sunduktan sonra İnşallah başlangıcımızı tam anlamıyla yapmış olacağız. Bu aşamada şunu ifade etmek isterim. Bu kayıtlarında gerçekten not alınmasını, gerçekten bir başucu kaydı olarak tutulmasını rica ediyorum. Bünyan gireceği ilk genel seçimde İYİ Parti’yi birinci olarak görecek. Sonrasında yaşayacağımız yerel seçimde de iyi belediyecilikle mutlaka tanışacak. Bu teminatı ben burada ilçe başkanı olarak veriyorum. Bundan da hem bütün partililerimizin hem de Kayserili ve Bünyanlı hemşehrilerimin gönül rahatlığıyla emin olmasını ilan ediyorum” ifadelerini kullandı.(BGC)

Editör: Haber Merkezi