Video konferans ile partisinin Şanlıurfa 7. Olağan İl Kongresi’ne katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mehmet Özhaseki’nin partisine geçiş yapan Belediye Meclis Üyelerini sahneye çağırması üzerine;partisine katılan meclis üyelerine teşekkür etti.Kongrede Akçakale, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü’den 17 belediye meclis üyesi AK Parti'ye katıldı.Tek liste ile seçime gidilen kongrede, Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına seçildi. Özhaseki ve protokol üyeleri kongreden hemen sonra Haliliye Belediyesi tarafından yaptırılan Göbeklitepe Kültür Evi’nin temel atmave Göbeklitepe Parkı'nın hizmete açılış törenine katıldı. Törende konuşma yapan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, partisinin mazeret üretmeden gönül belediyeciliği hizmeti yürüttüğünü ve belediyelerde her vatandaşın duasını, onayını almaya çalışarak hizmet ürettiklerini vurguladı.

ŞEHİRLERİN MARKA DEĞERİ ORTAYA ÇIKTI

Türkiye'deki birçok şehrin belediyecilikte yüksek standartlara kavuştuğuna değinen Özhaseki, AK Parti iktidarları döneminde şehirlerin marka değerlerinin ortaya çıkarıldığını belirtti. Türkiye'nin tarih boyunca sınırlarında zorda kalan tüm insanlara kapısını ve gönlünü açtığını belirten Özhaseki, ülkenin birlik ve beraberlik içerisinde geleceğini inşa etmeye gayret ettiğini vurguladı

BU LANET ADAMLARIN HEPSİNE DERSİNİ VERİYORUZ

Özhaseki, terör örgütü PKK'nın mazlum ve masum sivilleri hedef almaya devam ettiğine dikkat çekerek, şöyle konuştu: "PKK bu millete adeta hayatı zehir ediyor. 13 kardeşimizi kurşun sıkarak şehit ettiler. Herkes de bunun şahidi. Şükür ki bugünlerde başımızda Recep Tayyip Erdoğan ve onun inançlı kadroları var. Bu lanet adamların hepsine dersini veriyoruz. Artık Türkiye'nin içerisinde PKK'lı örgüt üyesi adam kalmadı.Allah'ın izniyle de kardeşlerimizin, şehitlerimizin hepsinin intikamını alacağız.”dedi.

“BU MİLLETİN ALIN TERİ İLE VERDİĞİ VERGİLERLE MAAŞ ALARAK BÖLÜCÜLERE DESTEK VERENLER VAR”

HDP'yi de PKK’ya destek olmakla eleştiren Özhaseki, "TBMM'de oturup bu milletin alın teri ile verdiği vergilerle maaş alarak bölücülere destek verenler ve onların yanında olanlar var. Bu da bizim içimizi acıtıyor. Milletimiz gerekli dersi zamanı gelince onlara verecektir." ifadelerini kullandı.

“CHP EKSEN DEĞİŞTİRDİ, NE YERLİLİK VAR NE MİLLİLİK VAR”

CHP'nin de yerli ve milli olmadığını söyleyen Özhaseki, "FETÖ'nün kaset kumpasıyla CHP'nin başına Kılıçdaroğlu diye bir birini getirdiler. Ne yerlilik var ne millilik var. CHP eksen değiştirdi. CHP'lilerin bütün dünyaları Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine kurulu. Herkesle işbirliği yapıyorlar. 'Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun, Erdoğan da AK Parti'de gitsin de ne olursa olsun' kafasındalar. Peki, kardeşim vatandaş sizi seviyor mu? Hayır. Oyunuz artırıyor mu? Hayır. Bu ülkeye yapacağınız bir iş, bir program var mı? Hayır." ifadelerini kullandı.

GÖBEKLİTEPE PARKI'NIN AÇILIŞI YAPILDI

Konuşmalar sonrasında Göbeklitepe Kültür Evi’nin temeli atıldı ardından Göbeklitepe Parkı'nın açılışı gerçekleştirildi. Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki ve Leyla Şahin Usta, Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Ahmet Akay, GülenderAçanal, Kasım Gülpınar, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özşavlı, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat katıldı

Editör: Haber Merkezi