Melikgazi'ye bağlı Altınoluk Mahallesi'ndeki trafik eğitim pistinin açılışına katılan Özhaseki, buradaki konuşmasında yaklaşık bir hafta önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, şehirde hayatı felç eden kar yağışı esnasında İngiliz Büyükelçisi Dominick Chilcott'la yemek programına gitmesine gönderme yaptı. Özhaseki, kendisinin ve Kayseri'deki kadroların görev başında olduklarına vurgu yaptı.

“KAR YAĞARKEN, YOLLAR TIKANMIŞKEN, İNSANLAR YOLLARDA PERİŞAN İKEN; SAĞDA SOLDA, BALIKÇIDA YEMEK YİYİP KEYİF YAPARAK VAKİT GEÇİRMİYORUZ”

Özhaseki, konuşmasında "Neredeyse 30 yıldır aynı ekibe güveniyor, destek veriyorsunuz. Zaten bu son seçimlerde de Büyükşehir'imiz ve 16 ilçemizde Cumhur İttifakı'na oy verdiniz. Biz de bunun bir sorumluluk olduğunun farkındayız. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kar yağarsa, sel gelirse, yangın olursa, deprem olursa buradayız, işin başındayız. Kar yağarken, yollar tıkanmışken, insanlar yollarda perişan iken; sağda solda, balıkçıda yemek yiyip keyif yaparak vakit geçirmiyoruz." diye konuştu.

"ALLAH BAŞKA ŞEHİRLERE DE BÖYLE BAŞKANLAR VERSİN"

Özhaseki, konuşmasının devamında "Bizim ekibimiz senelerdir tatil yapmazlar. Çocuklarımızdan işittiğimiz hep sitemdir. Ama siz eğer bir şehrin idaresine talipseniz, insanlara söz vermişseniz, sizin özeliniz olmaz, sitem etmeye hakkınız da olmaz. Her hafta Kayseri'ye milletvekili arkadaşlarımızla geliyoruz. Açılıştan açılışa koşmaktan programımıza yetişemiyoruz. Allah başka şehirlere de böyle başkanlar nasip etsin" diye ekledi.

“HİZMET EDİP İNSANLARIN DUASINI ALIRSAN BUNDAN DAHA BÜYÜK NİMET OLMAZ”

AK Parti'nin Kayserili belediye başkanlarına atıfta bulunan Özhaseki, "Bu arkadaşlar aday olurken bizim kapımızı çalıp zorlamadılar. Her birini kendi işinden kopardık. Biz 'kim hizmet eder' diye arıyoruz. Gördüğümüz insana asılıyoruz. 'İşimiz gücümüz var' diyorlar, bizim de vardı, ne yapalım? Para nasıl olsa kazanılır, geçim nasıl olsa sağlanır. Çok paran olsa ne olacak, az paran olsa ne olacak. Ama hizmet edip insanların duasını alırsan bundan daha büyük nimet olmaz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi