Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretlerde ilk olarak AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanı Yusuf Koçak ve yönetim kurulunu ağırlayan Başkan Özhaseki, ardından da Halk Ozanları Kültür Derneği Başkanı Turgut Aydın ve beraberindekileri kabul etti. Daha sonra Hacıbektaş-ı Veli Derneği Başkanı Sadık Genç ve yönetim kurulu üyeleri ile Madde Bağımlıları Derneği Başkanı Hülya Turan ve beraberindekileri kabul eden Başkan Özhaseki, son olarak da Develi ilçesindeki bazı mahalle muhtarları ile görüştü.
Sivil toplum kuruluşlarının halka hizmet götürmede önemli bir yapı taşı olduğuna vurgulayan Başkan Özhaseki, imkanlar çerçevesinde destek olmaya çalıştıklarını ve her türlü işbirliğine açık olduklarını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2014, 17:32
ÖZHASEKİ'NİN KABUL GÜNÜ
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, sivil toplum kuruluşu temsilcilerini kabul ederek görüş alışverişinde bulundu.

YORUM EKLE
1
NUMARA TAŞIMA REKABETİ
2
EVLAT KATİLİ BABA, İNTİHAR ETTİ
3
TEŞEKKÜRLER 12 DEV ADAM
4
"ASANSÖR KAZASI TAŞERON SİSTEMİNİN SONUCUDUR"
5
Adnan Köksal’dan zehir zemberek açıklama
6
Çizgi film kahramanı Can geliyor
7
Türkiye umduğunu bulamadı
8
KTO, "Çin malına yaklaşmayın!"
9
"SEZON GEÇ BAŞLADI"
10
ÖRÜMCEK KAÇAKÇILIĞI ARTTI
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
04:35

GÜNEŞ
06:01

ÖĞLE
12:44

İKİNDİ
16:23

AKŞAM
19:18

YATSI
20:38
SIRADAKİ HABER