Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin İYİ Parti için kullandığı sözlere tepkiler devam ediyor. İYİ Partili Özvarinli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Özhaseki’ye yanıt verdi. Özvarinli şunları söyledi: “ AKP Genelbaşkan yardımcısı Özhaseki bugün Kayseri'de İYİ Partinin 'Millet Kürsüsü' için 'her hafta konu mankeni buluyorlar' demiş. Bununla da yetinmemiş, yargının kesin karara bağlayıp iftira dediği İstanbul il başkanımızla alakalı FETÖ soruşturmasından ve artık cevap vermekten bile bıktığımız HDP üzerinden çirkince iftiralarını sıralamış.

Bu ne şımarıklık sayın Özhaseki?

Önce şunu bil ki, o kürsüye çıkanlar atanamayan ögretmenlerdir, evine ekmek götüremeyen babalardır, zarar eden kahvehane sahipleridir, şiddet gören kadınlarımız, ektiğini biçemeyen zarara uğramış çiftçilerimizdir ve engelli evladını yıllarca kimseye muhtaç etmeden bakmış asil Türk analarıdır...

Haddini bil!

Trilyonluk arabalarda gezip, villalarda bir elin yağda bir elin balda yaşarken, derdini anlatmaya gelen vatandaşa konu mankeni diyemezsin, iftira atıp suçlayamazsın! O vatandaşlarımız, evine ekmek götüremezken devletine ödediği vergi ile sana maaş ödediğini bil ve kendine gel. Kayseri'den Pensilvanya'ya giden uçakta Pakistan'a gidip orada Pak-Türk okullarını açan uçakta hep sen vardın! Sen ve senin organize ettiğin iş adamları gitti oralara...

Kayseri'de FETÖ'den tutuklanan ifadeye çağrılan herkes Haseki başkan diyerek söze başladı. Atasözü oldun Kayseri'de. Ne dediler Kayser'nin FETÖ'den içeri giren esnafı "Biz kodesten bakan olduk, o devlette bakan oldu" dediler senden için. HDP ya da PKK iftiralarına gelirsek; onları biz değil sen bilirsin sayın Özhaseki.

PKK'lı teröristlere gerilla diyen sen değil misin Özhaseki?

Çözüm sürecinin savunucusu Kayseri'ye akilleri getirip yatıran sen değil misin?

Apo'ya siyasi bir figür oldu diyerek methiyeler dizen kim?

Meral Akşener'i ve İYİ Partiyi bu şekilde ağzına alma!

Biz seni iyi tanırız.

Sen git kuruluşunu organize ettiğin Melikşah Üniversitesinde bunları anlat! Gerçi bu hikayeleri anlatacağın tüm baba dostların FETÖ'dan tutuklandı ama...”dedi.

Editör: Haber Merkezi