Saadet Partisi vatandaşa mektup göndererek, "Ayakkabı kutuları seni rahatsız etti, 700 bin liralık saatler vicdanını sızlattı. Artık yetmez mi?" dedi.

Kayseri’de vatandaşlar posta kutularına gelen Saadet Partisi (SP) mektuplarını görünce şaşırdı. Kişilerin ismiyle adreslere gönderilen mektuplarda Saadet Partisi'ne oy verilmesi çarısında bulunuldu. "Çok Muhterem Kardeşimiz... " diye başlayan kişiye özel mektuplarda yer alan bazı ifadeler şöyle:

"Yine bir seçim arefesindeyiz, belki de tarihimizin en önemli seçimini yapacağız! Sahip olduğun oy o kadar kıymetli ki herkes ona talip oluyor. Bir tarafta ülkeyi 13 yıldır tek başına yöneten, yorgun, yola çıkarken verdiği sözleri unutmuş, gitgide senden uzaklaşmış bir parti; diğer tarafta iktidar olmayı ister gibi göründüğü halde senin için hiçbir şey yapmadan muhalefette kalmaktan memnun partiler. Al birini vur ötekine. Ekonominin kötüleştiğinin, işsizliğin çığ gibi büyüdüğünün farkındasın. Bir şeyler yapıyorlar diyorsun ama, devletin borcunun 700 milyar lirayı bulması seni kaygılandırıyor. Artık yetmez mi? Oy vermek aynı zamanda yapılanları onaylamak değil mi?"


Editör: Haber Merkezi