Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı ve AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, diğer adaylarla birlikte Cuma Namazının ardından Seyyid Burhaneddin Hazretleri'nin Türbesini ziyaret ederek dua etti. Hayırlı bir seçim dileğinde bulunan Özhaseki, tüm partilere Kayseri’nin gerilmemesi ve halkın huzurunun bozulmaması tavsiyesinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Adayları Hunat Camii’nde kılınan Cuma Namazının ardından esnafları selamlayarak Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin Türbesine geçti. Milletvekili Adaylarına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe başkanları ve ilçe belediye başkanları da eşlik etti.

AK Parti Milletvekili Adayları Mehmet Özhaseki, Ahmet Doğan, Yaşar Karayel, Kemal Tekden, Havva Talay Çalış, İsmail Tamer, Avşar Aslan ve Aydın Kalkan yaya olarak geçtikleri Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin Türbesi’nde seçimlerin hayırlı geçmesi için dualar etti. Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin türbesini ziyaret etmek için gelen vatandaşlar AK Parti adaylarına büyük ilgi göstererek çıkmış oldukları bu yolda başarı dilediler.


Basın mensuplarının soruları üzerine bir açıklama yapan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, her işe hayırla başlamanın esas olduğunu belirterek, “Kayseri’nin manevi mimarı olduğuna inandığımız büyük bir zatın huzurunda arkadaşlarımızla dua ederek, Bismillah diyerek çalışmalarımıza başladık. Rabbim sonunu hayırlı etsin. Öncelikli dileğimiz ve duamız seçim sürecinde kimsenin kırılmaması ve üzülmemesi. Nihayetinde bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehrin insanlarıyız. Birbirimizle hep yüz yüze bakacağız. Asla kötü bir söz söylenmemesi, aday arkadaşlarımızın söyledikleri sözler yüzünden Kayseri’nin gerilmemesini arzu ediyoruz. Bu süreç nihayette bitecek. Geçim süreci ve Kayseri’ye hizmet süreci başlayacak. Rabbimizden dileğimiz hayırlı bir süreç sonunda Kayserimiz için, ülkemiz için güzel hizmetler yapılması” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi