Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan 24 Haziran 2018 yılı genel seçimleri için Kayseri’den Milletvekilliği için aday adaylığı dilekçesini Ak Parti Kayseri İl Başkanlığına sundu.

Ak Parti’ye gerçekleştirdiği aday adaylığı müracaatı sonrası açıklamalarda bulanan Sinan Burhan, şu ifadeleri kullandı:

“Anadolu Medyasını temsilen Anadolu Yayıncılar Derneği olarak yaptığımız yayınlar ve kampanyalarla bizler 16 Haziran Anayasa referandumu sürecinde Cumhurbaşkanımızla bir araya geldik. Tek Devlet, Tek bayrak, Tek Vatan, Tek Millet diyerek Yeni Anayasaya, EVET dedik.

Her türlü darbe girişimlerine karşı yaptığımız ortak yayınlar ve basın açıklamaları ile demokrasiden ve milli iradeden yana tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk.

Genel seçimlerde ve mahalli seçimlerde Türkiye genelinde ortak yayın ile yaptığımız Anadolu Soruyor programları ile geniş kitlelere ulaştık. Biz Anadolu medyası olarak Cumhurbaşkanımızın her daim yanında olduk.

Anadolu Medyasının TBMM’de temsil edilmesi gerekliliğinden yola çıkarak bugün memleketim Kayseri’den aday adaylığı başvurusunda bulundum. Hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

HABER: ALİ TÜRKASLAN

Editör: Haber Merkezi