Programın konuğu olan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan ülkedeki ümitsizlik haline değindi. Mesut Doğan, “Ülkemizde insanlar mutsuz, gençler umutsuz. Gençler 15 fakülte de bitirseler gelecekleri kaygı içerisinde. Anketlerde %74,6 gençler yurtdışında yaşamak istiyor. Bunların %66’sı gelmemek şartıyla kabul etmiş. Esnaflar ve iş dünyası şaşkın çünkü bugün sattığı fiyata yenisini alamıyorlar. Vahim bir tablo var ortada. Bu durumdaki bir ülkeyi yönetenlerin umrunda değil. İktidar gamsız. Anı atlatmaya çalışıyorlar.” şeklinde konuştu. Seçim çalışmalarına değinen Doğan, “Havalarla beraber siyasette ısındı. Biz yarım asrı devirmiş siyasi parti olarak faaliyetlerimize hızla devam ediyoruz. Kayserimiz usule uygun en güzel çalışan teşkilatlardan bir tanesidir.” dedi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun ise TÜİK’in açıklamış olduğu rakamlara değindi. Coşkun, “Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. İlk 4 ülkeden biri olacağız derken son 4 içerisine girdik. TÜİK açıklaması ile enflasyonda %75’i gördük . Diğer açıklama yapan şirketlerde ise belirtilen enflasyon bunun iki katında. İktidar hayali hedefler üreterek hareket ediyor. Vatandaşların gözünün içine bakarak enflasyon artış hızını azalttıklarını söylüyorlar. Ülkemizin geldiği bu durum bir çadır devleti mantığına evrildiğinin işaretidir. İktidar kargaşadan medet umarak ömürlerini uzatma yolunu tercih ediyor. Artık bu ülkede aklı selime ihtiyaç var. İnsanlar kargaşadan ve kutuplaşmadan yıldı. Bizler ülkemizi yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Mazlumlara umut olacağız. Yeniden büyük Türkiye'yi kuracağız.” ifadelerini kullandı.

Programda ilçe başkanı değişiklikleri gerçekleştirildi. Talas ilçe başkanı Harun Toprak görevini Samet Yücel’e devrederken Felahiye’de Sinan Taşçı, Mehmet Delikuş’a , Sarıoğlan’da ise Abdullah Varol görevini İbrahim Turgut’a devretti.

Editör: Haber Merkezi